Notícies de benestar social a l'Ajuntament de Seva

Apunta't al Festival benèfic d'Osona Contra el Càncer a Seva!

El berenar-espectacle tindrà lloc el proper diumenge 14 de maig, a partir de les 17 hores.

La Sala Polivalent acull una nova edició del tradicional Festival benèfic d'Osona Contra el Càncer. En aquesta ocasió, l'entitat ha preparat una jornada lúdica i social a Seva amb l'objectiu de recaptar fons i continuar treballant per augmentar el benestar i millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia. Les entrades, que tenen un cost de 6 euros, ja es poden adquirir a l'Ajuntament i també a La Polivalent, en aquest darrer cas en horari de tardes.

Durant el berenar-espectacle, que començarà a partir de les 17 hores, els assistents podran gaudir de coca amb xocolata, llonganissa i porrons de moscatell. A més a més, el popular grup de play-back del Casal de la Gent Gran de Torelló amenitzarà la jornada amb una actuació musical innovadora.

Osona contra el Càncer destinarà els diners recaptats a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, centre de referència a Catalunya que ofereix serveis d'oncologia infantil. Per a més informació sobre totes les actuacions i campanyes que organitza aquesta associació, podeu consultar el web www.osonacontracancer.cat.

L'Ajuntament de Seva aprecia el gran esforç i dedicació que fan entitats com Osona Contra el Càncer i anima els veïns i veïnes a mobilitzar-se i mostrar, un cop més, el seu gest altruista i solidari participant en aquest festival benèfic.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva