Notícies de benestar social a l'Ajuntament de Seva

L’Ajuntament disposa d’un registre censal municipal d’animals domèstics de companyia

CampanyaCensIdentificacioSevaEl consistori recorda als veïns i veïnes que el registre, la inscripció i la identificació dels animals domèstics és obligatòria i té com a objectiu controlar la població d'animals de companyia del municipi, combatre els abandonaments i facilitar la recuperació dels animals en cas de pèrdua.

Registre censal municipal

L'Ajuntament de Seva disposa d'un registre censal municipal d'animals domèstics de companyia. En el registre censal i figuren les dades del propietari o posseïdor de l'animal i les dades d'identificació veterinària.

Inscripció de l'animal

Tots els animals de companyia del terme municipal de Seva estan obligats a fer la seva inscripció en el registre municipal en el termini de 30 dies comptats a partir de la data de  naixement o adquisició de l'animal.

Identificació amb microxip

Tots els animals de companyia del terme municipal de Seva han d'estar identificats mitjançant la implantació d'un microxip, que conté el codi alfanumèric que permet identificar l'animal, o qualsevol altre dels mitjans d'identificació que contempli la llei 22 / 2003 de 4 de juliol de protecció d'animals. La persona o entitat responsable ha de ser posseïdora d’un document acreditatiu on hi consti el sistema d'identificació usat i el codi d'identificació, les dades de la persona o entitat, l'espècie de l'animal i la raça i el sexe i data de naixement de l'animal.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva