Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

La Polivalent de Seva acollirà l’espectacle ‘DenariusWorld’, basat en l’humor absurd i el joc corporal

Es podrà veure el proper dissabte 23 de novembre a les 9 de la nit. Tothom qui vulgui comprar entrades anticipades podrà fer-ho a través del següent enllaç.

Els veïns i veïnes de Seva podran veure el proper dissabte 23 de novembre el nou espectacle de la companyia PuntMoc, titulat Denarius World. L’obra, basada en l’humor absurd i el joc corporal, està interpretada pels tres germans Boada: Héctor, Juli i Guillem.

Dirigit per Valentina Temussi i Oscar Valsecchi, es representarà a la Sala Polivalent de Seva a les 9 de la nit i tindrà un cost de 5 euros si es compra de manera anticipada o 7 euros si es fa el mateix dia a taquilla. En cas de voler comprar les entrades de forma anticipada, es pot fer a través del següent enllaç.

Sobre Denarius World

Denarius World és en nou muntatge dels germans Boada en el que interpreten més de 80 personatges. L’espectacle parteix del concepte ‘Denarius’, que va ser una moneda romana de plata que es va convertir en la base del nou sistema monetari. Aquesta va ser la primera figura monetària que va obrir camí a una societat capitalista del benestar i és aquest punt de partida el que PuntMoc escenifica a través de l’humor absurd.

PuntMoc és una companyia de teatre físic i clown nascuda el 2001 i creada pels tres germans Boada Ferrer: Héctor, Juli i Guillem. Aquesta està dedicada completament a l'explotació del llenguatge més intrínsec de l'ésser humà, com és el moviment i la recerca d'allò més genuí que amaguem dintre nostre, a través del registre de clown i l'humor absurd.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva