Clear

0°C

Clear

Notícies de TIC i Comunicació de l'Ajuntament de Seva

Tota la informació, a Telegram!

La Generalitat de Catalunya ofereix a la ciutadania diverses eines de missatgeria instantània per rebre notícies; trobar farmàcies, comissaries o centres mèdics; o demanar informació a través de missatges

La Direcció General de l’Administració Local de la Generalitat de Catalunya posa a disposició de la ciutadania diverses eines de missatgeria instantània que funcionen a través de l’aplicació de Telegram:

  • El canal gencat en què es difonen notícies, continguts i informacions d’alt valor de servei i que us poden resultar d’interès. El canal es va posar en marxa el 2016 i, així, la Generalitat es va convertir en la primera institució pública que disposava d’aquesta eina, tal com fan també alguns mitjans de comunicació, partits polítics i empreses. Trobareu la informació més útil i fresca al canal (https://t.me/gencat).
  • El servei de consultes 012, que funciona com a complement d’atenció telefònica a través de missatgeria instantània.
  • El gencatBOT envia cada dos divendres tres històries en què l’usuari interactua amb l’aplicació. Una nova manera d’informar dels serveis i de l’actualitat de la Generalitat dialogant i a partir dels interessos de cadascú (https://t.me/gencatbot).
  • Amb el bot@equipamentsbot es poden localitzar, a través de la geolocalització, centres sanitaris, farmàcies i comissaries de Mossos d’Esquadra.

Per descarregar l’aplicació de Telegram, cal anar al market del sistema operatiu del vostre mòbil: Android (Google Play) o iOS (Apple Store).

 

20160517 telegram canal

Concurs d’Instagram #DonalilaVoltaEstiuJove per trencar estereotips de gènere

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb InstaOsona, ha impulsat un concurs d’Instagram sota el nom #DonalilaVoltaEstiuJove en el marc de les activitats del programa Estiu Jove 2018.

El concurs té per objectiu trencar els estereotips de gènere a través de fotos penjades a aquesta xarxa social fotogràfica. S’allargarà durant gairebé un mes i la imatge guanyadora espremiarà amb un smartwatch, valorat en 200 euros.

El concurs es va obrir el dimecres 27 de juny i es tancarà el 22 de juliol. Les imatges poden ser de qualsevol dels actes de l’Estiu Jove, als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana, i s’han d’etiquetar amb els hashtags #DonalilaVoltaEstiuJove i #instaosona. Hi pot participar tothom que ho vulgui i es poden publicar tantes fotos com es vulgui per persona.

El jurat, format pels gestors d’InstaOsona i tècniques de la Mancomunitat, valorarà que les imatges reflecteixin trencar amb estereotips de gènere, que es fomenti un llenguatge no sexista a través de les imatges i, sobretot, que siguin originals i creatives.

imatge Concurs instagram DonalilaVoltaEstiu Jove 1

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva