Cloudy

11°C

Cloudy

Notícies de TIC i Comunicació de l'Ajuntament de Seva

Ja pots consultar la revista Seva.cat 12 de juliol/agost 2017

Cristina Vila Llinàs s'ha imposat en el concurs de fotografia que organitza l'Ajuntament de Seva i la revista seva.cat. La imatge guanyadora de la portada de l'edició impresa de seva.cat número 12 de juliol/agost de 2017 és de l'Església de Seva. Podeu trobar l'arxiu de la revista en aquest enllaç.

Us recordem que el concurs està obert a gent de tot el municipi de Seva i també per qualsevol visitant d'arreu

Per enviar les fotografies es pot fer presencialment a les oficines de l'Ajuntament de Seva, enviant-la per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé publicant-la a Instagram amb les etiquetes #portadasevacat i #webseva.

És molt important que les fotografies siguin en format vertical, ja que s'ha d'adequar al disseny de la revista i que es disposi de la imatge original per si és necessari utilitzar-la en bona resolució. També és molt important indicar el nom de l'autor de la fotografia i de l'indret que es tracta. Aquestes dades constaran a la portada.

El premi és que la fotografia aparegui en portada. Cada dos mesos es triarà una imatge entre totes les rebudes durant el període de dos mesos entre un número i un altre de la revista. Esperem les vostres fotografies. 

PortadaSevacat12

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva