Música de la màniga
Categoria:
Espectacle musical
Data de l’espectacle
16 de maig de 2015
Duració:
1 hours 0 minutes
Actors/Intèrprets:
Joan Torrentó Vilarnau, violonista, i Oriol López Calle (pianista)

16 de maig. 20:00h. Entrada anticipada: 5.5 euros. Entrada a taquilla: 5.5 euros.

VERSIONS DE MÚSIQUES CONEGUDES EN CLAU D’HUMOR

L’espectacle consisteix en un erràtic recorregut per la història de la música, començant amb Mozart i acabant amb bandes sonores de pel·lícules actuals, passant pel jazz, el tango i tota mena d’estils musicals. Els assistents, quan

comencen a sentir les esbojarrades versions de grans hits de la història, s’adonen ràpidament que la música és presentada en clau d’humor. Les peces interpretades estan arranjades per a violí i piano, sovint girades i barrejades per provocar confusió i somriures entre el públic.

A més, es tracta d’un espectacle amb un alt grau de participació ja que el públic hi col·labora en diversos moments al llarg de l’actuació. Aquestes intervencions van des d’acompanyar l’I Will Survive amb el piano, assessorats pels músics, fins a tocar el xiulet o el triangle en una versió western del Cànon de Pachelbel. El concert s’enfoca a un públic familiar perquè tan petits com grans puguin pujar a l’escenari.

La música que s’interpreta encaixa tant amb espectadors que tinguin cultura musical com els que no en tinguin. Els primers poden captar els girs musicals, les petites bromes i al·lusions a certs motius musicals, mentre que els segons sentiran versions divertides de música que ja coneixen. Això sí, tots participaran i gaudiran del bon humor dels dos músics que formen el Duo Tocatta.

banner-música de la màniga-01

Entrades disponibles (16 de maig del 2015)

Comentaris desactivats.