Fem-ho Jove a Seva, una proposta de lleure socioeducatiu durant el mes de juliol, per  a joves de 13 a 17 anys.

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 00:00

Un any més, el Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana i  l’ Ajuntament de Seva impulsen per segona vegada el  programa Fem-ho Jove, durant el  mes de juliol. Aquest projecte està destinat a les persones joves de Seva d’entre 13 i 17 anys.

Aquest es  un projecte que combina la metodologia d’aprenentatge servei i el lleure educatiu.  Les activitats d’enguany posen especial èmfasi al valor socioeducatiu del temps de lleure dels nois i les noies del municipi, també es contempla l’àmbit de la educació emocional i el treball comunitari com a eina d’aprenentatge i transformació social.

Pel que  fa les activitats de lleure es realitzaran  excursions pel terme municipal de Seva, tallers i monogràfics, educació emocional, educació ambiental, gimcanes,  pisicina etc.  Pel que fa la tasca comunitària els i les joves enguany s’implicaran amb el projecte del CE Seva de la restauració de les fonts del municipi, alhora que es donen a conèixer les entitats i els racons del poble.  

Totes les activitats que es duran a terme s’ajustaran als requeriments establerts per a les autoritats sanitàries.

Les preinscripcions es realitzaran online en el període del 1 al 17 de juny (ambdós inclosos); un cop finalitzar aquest període es realitzarà l’assignació de places i ja es podrà formalitzar la inscripció de manera presencial segons s’estableixi en cada cas.

Darrera actualització: 25.05.2021 | 14:55