La Mancomunitat ofereix ajuda per les entrevistes de feina

Dilluns, 31 de maig de 2021 a les 00:00

Els propers 9 i 14 de juny es farà la formació “L’entrevista de feina” per donar autoconfiança en la situació d’entrevista de feina.

La Mancomunitat la Plana oferirà una formació pràctica per treballar les entrevistes de feina. La formació es farà en dues sessions, el dimecres 9 i el dilluns 14 de juny, al Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell, i anirà destinada a totes les persones residents als municipis mancomunats.

En les sessions es farà una simulació pràctica d’entrevistes de feina, ja siguin telefòniques, presencials o virtuals. L'objectiu és treballar tant la comunicació verbal com la no verbal per tal de donar autoconfiança en la situació d’entrevista de feina.

La formació, finançada per la Diputació de Barcelona, té una durada total de 8 hores i es farà cadascun dels dos dies de 9 a 13 h.

Les persones interessades en participar-hi es poden posar en contacte amb la tècnica d’ocupació de l’Ajuntament de Taradell a través de Whatsapp al 636 552 719 o per correu electrònic a seleccio@mancoplana.cat

Darrera actualització: 31.05.2021 | 12:11