L'Ajuntament de Seva estrena nova web municipal

Dissabte, 20 de març de 2021 a les 11:50

Tota la informació a un sol clic! Tràmits administratius, les últimes notícies de la vila o l'agenda del dia a dia!

Avui 20 de març de 2021, el consistori de Seva posa en marxa la nova web municipal amb la finalitat d’adaptar-se als nous usos tecnològics i de facilitar l’accés a la informació municipal a través d’una eina més visual i més atractiva per a la població local.

La nova pàgina web de l’Ajuntament de Seva vol donar prioritat a l’harmonia digital, fent del portal web un espai molt més modern, més visual i amb una informació més directa i entenedora per a la ciutadania.

Des de la Regidoria de Comunicació s’ha treballat de valent amb la intenció que l’usuari o usuària pugui accedir de manera ràpida a la informació que està cercant.

El nou portal digital es divideix en sis grans eixos: Ajuntament, Serveis i tràmits, El municipi, Actualitat, Turisme i Adreces i telèfons

  • AJUNTAMENT. A la primera branca es presenta tota la informació relacionada amb la Institució, incloent dades relacionades amb l’equip de govern, l’organització municipal, i tot allò relacionat amb la transparència. 
  • SERVEIS I TRÀMITS. Una secció que recull la informació relativa a la seu electrònica i a tots els tràmits que es poden portar a terme.
  • MUNICIPI. En aquesta secció es mostra tota la informació relativa als serveis i equipaments destinats a les persones, com cultura, educació o igualtat, història, etc.
  • ACTUALITAT. Espai on es penjaran totes les notícies relacionades amb la gestió municipal, els actes informatius i notes de premsa, a més dels accessos directes als mitjans de comunicació municipals.
  • TURISME. Secció on es pot trobar tota la informació si vols visitar el municipi, punts d’interès turístic, què fer, on menjar, on dormir...
  • ADRECES I TELÈFONS. A la darrera àrea es pot trobar tota la informació sobre l’atenció telefònica, en línia o presencial.

La nova web, que té un disseny més modern que l’anterior, suposa un pas endavant en la transparència municipal i l’accés a tota la informació vinculada amb la casa consistorial. El nou disseny inclou, també, la nova web de la Polivalent, tauler d’anuncis, tràmits destacats, accés directe a les xarxes socials i molt més!

Navega-hi i descobreix tot el que hi pots trobar!

Darrera actualització: 19.03.2021 | 22:23