L'esport a Seva tanca la temporada 2020-21

Dimecres, 23 de juny de 2021 a les 00:00

Els clubs de la nostra vila ens expliquen com han afrontat aquesta temporada marcada per una situació excepcional com la Covid-19 i ens valoren aspectes a destacar en cada cas

HIPICA IRISCAR

Com valoreu la temporada 2020-2021?

Aquesta temporada ha estat difícil de començar, ja que per la Covid i per una malaltia contagiosa dels cavalls, es van suspendre totes les competicions. De moment, portem dos concursos i els valorem positivament, ja que es el primer any que competim a la lliga de Catalunya i els resultats estan sent força bons.

Què en destaqueu?

Destaquem la dificultat que hi ha en aquesta lliga, ja que s'exigeix més nivell.

Com heu afrontat els reptes que ha suposat la Covid-19 en l’esport?

La veritat és que s'ha fet llarga l'espera per tornar a competir, però ha valgut la pena i hem tingut molt temps per preparar-nos.

Com plantegeu la propera temporada?

La nostra temporada és de gener a desembre, així que encara ens queda força temps per acabar-la. Esperem tenir bons resultats i classificar algun dels binomis per la final de la lliga catalana.

 

UNIÓ ESPORTIVA SEVA

Com valoreu la temporada 2020-2021?

La valorem amb positivisme i ens fixem en els petits detalls que ens fan créixer, la unió entre futbol i infants, i la implicació que aquests poden tenir vers el nostre club siguin quines siguin les circumstàncies.

Ens emportem moments difícils i de molts dubtes, però s’ha demostrat que un club de poble, com pot ser el nostre, el de Seva, podem estar encara més units que mai en condicions d’allò més difícils.

Hem superat tots els obstacles, i per sort, hem pogut acabar fent el que més ens agrada, jugar a futbol.

Què en destaqueu?

La força que ens ha transmès la gent perquè el futbol del nostre poble seguís endavant.

Com heu afrontat els reptes que ha suposat la Covid-19 en l’esport?

El gran mitjà ha sigut Instagram, aquesta xarxa social ens ha permès mantenir una continuïtat enorme amb els nostres nens i nenes i les seves famílies, tot ajudat del famós WhatsApp, el qual ens ha permès mantenir als nostres jugadors i jugadores al dia.

En ple confinament també, vam utilitzar el Google Meets per a realitzar entrenaments online, o bé xerrades online sobre algun contingut en concret.

Com plantegeu la propera temporada?

La plantegem igual que cada any, sense cap diferència, i amb més ganes que mai de poder tornar a participar en una temporada sencera, sense entrebancs ni dubtes.

 

CLUB DE TENNIS

Com valoreu la temporada 2020-2021?

A principis de setembre iniciàvem la temporada del comarcal de pàdel amb 4 equips inscrits: dos femenins (un a 3a categoria i un a 4a) i dos masculins (un a 1a i un a 4a). En les jornades que vam poder disputar, els quatre van fer un molt bon paper. A l’octubre el Procicat va suspendre les competicions i no s’han pogut reprendre fins a mitjans de març. En aquest moment, tots els equips que formem part del Comarcal ens vam reunir per decidir com prosseguir amb la temporada i, finalment, es va optar per suspendre’l, ja que no hi havia temps material per jugar tots els partits i acabar al juny.

Per tal de poder fer alguna competició i tancar l’any, es va aprovar fer una Copa Comarcal que va durar quatre caps de setmana, malgrat que el nostre i altres clubs no hi vam poder participar per manca de disponibilitat. Així doncs, la temporada de Comarcal de pàdel ens ha deixat un regust agre per no poder jugar per les restriccions i estrenar les noves equipacions. Ara bé, tots en tenim moltes ganes i encararem la nova temporada amb més il·lusió i força que mai. Per altra banda, fora de la competició del comarcal hem pogut dur a terme les americanes (masculines, femenines i juvenils) i el torneig Solstici.

Què en destaqueu?

Pel que fa a la temporada esportiva escolar (tant tennis com pàdel), classes particulars i extraescolars s’ha seguit una temporada amb més o menys “normalitat”. Adaptant els grups per coincidir amb els grups bombolla i fent tota l’activitat a l’exterior, complint amb totes les mesures de prevenció COVID.

D’activitats dirigides només hem pogut dur a terme el zumba a l’exterior, des que es van poder tornar a fer activitats pel març i ha tingut molt bona acollida.

Com heu afrontat els reptes que ha suposat la Covid-19 en l’esport?

La Covid ha estat un repte feixuc, però hem seguit normatives i recomanacions per poder practicar l’esport i tirar endavant el club.  Distància, mascaretes, gel, grups bombolla, certificats d’autorresponsabilitat... tot a l’ordre del dia.

Com plantegeu la propera temporada?

Per la propera temporada, esperem poder tornar a participar amb 4 equips al comarcal i tornar a oferir altres activitats dirigides que enguany no hem pogut fer, com l’spinning.

Hi haurà novetats destacables?

També hi haurà novetats: el rocòdrom!! Juntament i amb col·laboració amb el Centre Excursionista de Seva, s’oferirà també com a nova activitat.

De totes maneres, ara encara esperem poder acabar molt millor la temporada: el dia 7 d’agost, amb les 12 hores de pàdel; i el màster de tennis del 12 al 15 d’agost.

 

CPA SEVA

Com valoreu la temporada 2020-2021?

Des del CPA Seva creiem que ha estat una temporada atípica en la que hem hagut de fer front a un gran rival a la pista; la Covid-19. Els confinaments de patinadors/es, les restriccions d’entrenaments i horàries han fet complicats els primers mesos de la temporada, però tot i així, els més valents i valentes ho han superat amb èxit i han pogut seguir practicant el patinatge.

Què en destaqueu?

De la temporada 2020-2021 en destaquem que per primera vegada el CPA Seva no només ha aconseguit tenir patinadors/es d’Iniciació C, B, A i Certificat, sinó que a més a més 4 patinadores han arribat a l’etapa de categories. 2 d’elles competiran al Campionat de Barcelona A el proper 26-27 de juny i les altres 2 al Campionat de Barcelona sense mínims el cap de setmana del 3 i 4 de juliol. També per primer cop ens han convocat per a un trofeu internacional i sempre fa il•lusió participar-hi.

Com heu afrontat els reptes que ha suposat la Covid-19 en l’esport?

Degut a que una gran part dels patinadors/es són de fora de Seva, la Covid ens ha afectat sobretot en les restriccions municipals en les que s’impedia la movilitat entre municipis. També cal saber que l’esport del patinatge és un esport de pràctica repetitiva i de moltes i moltes hores, i, en el moment en què es confina un patinador/a durant 14 dies, a la tornada hi havia hagut una important pèrdua d’aquesta pràctica.

Com plantegeu la propera temporada?

Plantegem la temporada 2021-2022 amb més emoció i il·lusió que mai; el patinatge es renova per ser més competitiu i el CPA Seva per primera vegada començarà curs amb més d’una vintena de patinadors/es. Per tant, aquests dos fets fan que el cos tècnic, Junta i esportistes tinguin moltes ganes d’encarar la nova temporada.

Hi haurà novetats destacables?

Sí, tenim reservats canvis sobretot a nivell d’inclusió de base d’una altra modalitat de patinatge, el Solo Dance. També pretenem continuar amb les tecnificacions de ballet i dansa i seguir millorant dia a dia la qualitat dels nostres esportistes.

Darrera actualització: 02.07.2021 | 13:18

Imatges

L'esport a Seva tanca la temporada 2020-21