Un any més, passa't-ho bé amb l'Estiu Jove 2021

Dimecres, 23 de juny de 2021 a les 00:00

Enguany hi haurà un taller de construcció i pilotatge de drons, bateig de realitat virtual, tallers de fast food saludable, taller de d’elaboració sabons naturals i un monogràfic d’urban sketching.

L'Ajuntament ha participat, un any més, en la planificació de l'Estiu Jove que impulsa el Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana. Es tracta d'una àmplia oferta d’activitats lúdiques, creatives, esportives i formatives adreçades a joves de 13 a 29 anys que es desenvoluparan durant els mesos de juliol, agost i setembre

Arrel de la crisi sanitària derivada de la Covid-19 i l’impacte que aquesta ha tingut en la població adolescent i jove en aquests moments es reivindiquen els espais de lleure com a espais socioeducatius imprescindibles i més necessaris que mai. S’ha posat l’accent en les necessitats d’ordre emocional i de relació amb l’entorn així com en l’activitat física. Sempre des d’una perspectiva socioeducativa, fomentant la seva participació, mobilitat i la interacció. 

S’ha dissenyat una programació saludable, diversa, divertida i de qualitat en què s’afavoreix el desenvolupament d’habilitats i competències per a la vida dels i les joves. Concretament, s'han organitzat diversos tallers i activitats com per exemple: taller de construcció i pilotatge de drons, bateig de realitat virtual, tallers de fast foof saludable, taller de d’elaboració sabons naturals i un monogràfic d’urban sketching.

També s’han diversificat els espais on realitzar les activitats per tal de complir amb les normatives de seguretat, l’aforament i les distàncies que recomanen les autoritats sanitàries en tot moment. L’oferta d’activitats és totalment gratuïta per facilitar l’accés a tota la població.

Totes les activitats es realitzaran sota inscripció prèvia online per fer una previsió d’aforament i definir les mesures de seguretat.

Darrera actualització: 23.06.2021 | 08:26