Àrea d'Educació, Cultura i comerç

EDUCACIÓ
L’Ajuntament de Seva dona suport a les famílies en el procés d’educar els seus fills i filles amb la màxima qualitat. D’aquesta manera, es treballa amb els centres educatius del municipi per tal de garantir una educació que prioritzi el desenvolupament i l’aprenentatge dels infants.

L’ensenyament ha de ser un dels pilars bàsics de la societat, tant en el creixement personal com en el de país, i alhora és una eina indispensable per a la igualtat d’oportunitat de grans i petits. Per això, des de l’Àrea d’Educació es treballa per coordinar administracions i donar suport organitzatiu i econòmic en aquells temes i propostes relacionades amb l’àmbit educatiu.

 

CULTURA
La cultura és el tret característic que ens identifica com a poble. A Seva la cultura és un dels principals actius i referents, i un instrument de cohesió i de convivència. Des de l’Ajuntament treballem per fomentar la creació, el pensament i el debat, i donem suport a iniciatives culturals. Vetllar per garantir l’accés universal a la cultura és una de les màximes de la nostra institució.

En el camp de les tradicions i festes que celebrem, l’Àrea de Cultura impulsa totes les propostes culturals possibles per aconseguir un poble més unit i amb identitat pròpia. I dona suport a les entitats per tal d’enfortir l’activitat del teixit associatiu de la vila.

 

COMERÇ
L’entorn de Seva ha ajudat a impulsar aquest sector i des de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Seva es treballa per mantenir viu i impulsar el teixit comercial del poble i, alhora, potenciar el comerç de proximitat i tots els avantatges que aquest ofereix.

De Dalt, 5 - 08553 Seva - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Núria Busquets
Telèfon: 938840111
Adreça electrònica: nuria.busquets@seva.cat
Horari:  
Horari a convenir. Concertar cita prèvia.
Darrera actualització: 23.01.2021 | 18:59