Àrea de Benestar social i cultura de l'Ajuntament de Seva

 

EDUCACIÓ

L’Ajuntament de Seva dona suport a les famílies en el procés d’educar els seus fills i filles amb la màxima qualitat. D’aquesta manera, es treballa amb els centres educatius del municipi per tal de garantir una educació que prioritzi el desenvolupament i l’aprenentatge dels infants.

L’ensenyament ha de ser un dels pilars bàsics de la societat, tant en el creixement personal com en el de país, i alhora és una eina indispensable per a la igualtat d’oportunitat de grans i petits. Per això, des de l’Àrea d’Educació es treballa per coordinar administracions i donar suport organitzatiu i econòmic en aquells temes i propostes relacionades amb l’àmbit educatiu.

 

CULTURA

La cultura és el tret característic que ens identifica com a poble. A Seva la cultura és un dels principals actius i referents, i un instrument de cohesió i de convivència. Des de l’Ajuntament treballem per fomentar la creació, el pensament i el debat, i donem suport a iniciatives culturals. Vetllar per garantir l’accés universal a la cultura és una de les màximes de la nostra institució.

En el camp de les tradicions i festes que celebrem, l’Àrea de Cultura impulsa totes les propostes culturals possibles per aconseguir un poble més unit i amb identitat pròpia. I dona suport a les entitats per tal d’enfortir l’activitat del teixit associatiu de la vila.

 

COMERÇ

L’entorn de Seva ha ajudat a impulsar aquest sector i des de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Seva es treballa per mantenir viu i impulsar el teixit comercial del poble i, alhora, potenciar el comerç de proximitat i tots els avantatges que aquest ofereix.

 

 

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter