Àrea d'educació de l'Ajuntament de Seva

 

ESPORTS

L’Esport és universal, terapèutic, socialitzador, lúdic, educatiu i preventiu. És per això que des de l’Ajuntament de Seva s’impulsen polítiques esportives les quals tenen l’objectiu de facilitar la pràctica esportiva al conjunt dels ciutadans.

Dotem el municipi dels equipaments esportius necessaris i en preservem el seu estat i programació, tot donant suport als clubs i entitats esportives del municipi. A través de la promoció i la popularització de l’activitat esportiva i l’esport, es vol millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar dels veïns i veïnes de Seva, alhora que sigui també com un element d’integració i cohesió social.

JOVENTUT

Des de la Regidoria de Joventut es vetlla per organitzar activitats dirigides al col·lectiu jove i mantenir un vincle amb aquest segment de població que representa el futur de la població. Al mateix temps, des de l’Ajuntament s’intenten oferir totes les eines necessàries per al seu lliure desenvolupament.

Des de la Regidoria de Joventut també es treballa per tirar endavant el Punt Jove El Refugi, un espai públic i gratuït que funciona com a punt de trobada per la gent jove del poble.

COMUNICACIÓ

La Regidoria de Comunicació és la responsable de difondre l’activitat municipal, ja sigui explicant el funcionament dels serveis municipals, les activitats festives i culturals que es viuen a Seva o donant a conèixer les polítiques del govern municipal. Igualment,també es treballa per apropar la institució als veïns i veïnes.

Així doncs, l’Ajuntament aposta per canals de comunicació més convencionals, com és el web municipal o la revista d’informació municipal, que arriba cada dos mesos a totes les llars del municipi, i per mitjans digitals com Facebook, Twitter, Instagrami Telegram.

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter