Àrea d'educació de l'Ajuntament de Seva

 

HISENDA

L’Àrea d’Hisenda és l’encarregada de controlar tots els assumptes econòmics. Així doncs, es treballa en l’elaboració dels pressupostos anuals i es fa un seguiment periòdic de l’estat de tresoreria i de l’execució del pressupost.

A més, també és el departament encarregat d’elaborar les ordenances fiscals en cada exercici, que inclouenimpostos com el de l’IBI o l’impost sobre vehicles,i diverses taxes i preus públics de serveis municipals.

EMPRESA

L’Àrea d’Empresa treballa cada any per donar un impuls a les empreses i emprenedors que viuen i treballen a Seva. Tenir informació a l’abast i formar els empresaris perquè els seus negocis siguin més competitius són alguns dels reptes que es marca anualment la Regidoria d’Empresa.

Des de l’Ajuntament es vol aconseguir un teixit empresarial consolidat que sigui innovador, divers i capaç d’adaptar-se amb èxit als canvis que el mercat va exigint amb el pas del temps.

URBANITZACIONS

L’Àrea d’Urbanitzacions vetlla per donar continuïtat als serveis i prestacions que s’ofereixen a les diverses urbanitzacions del municipi. La bona connectivitat entre totes les urbanitzacions i el nucli del poble és un dels aspectes cabdals i de preocupació de l’Ajuntament, ja que afavoreix a la cohesió social de tota la població, la bona convivència i la implicació dels veïns i veïnes en la vida cultural i social de la vila.

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter