Agenda del municipi de Seva

Avui
Proper mes
19a Fira del bolet

El diumenge 9 d’octubre al nucli antic de Seva celebrarem la 19a edició de l’emblemàtica fira del bolet.

Comptarem amb la presència de dos micòlegs de la Societat Catalana de Micologia que estaran pendents de l’exposició de bolets i serà l’encarregat de classificar els bolets i entregar els premis del concurs. Com l’any passat, realitzarem una sortida guiada amb ells pels boscos de Seva on ens aniran explicant les particularitats dels bolets de la nostra comarca. També hi haurà una xerrada relacionada amb els bolets del Montseny, encara per concretar.

Els més petits podran gaudir de diverses actuacions a la plaça de la Creu, com un conta contes, un espectacle musical infantil i un estand en el qual es podran pintar la cara. 

A més, podreu gaudir de la ja tradicional barreja de bolets, de les parades que col·loquen les entitats i els veïns del poble, de les diverses parades d’artesania i de l’ambientació temàtica i musical que ens acompanyaran durant tota la vetllada.

Aquest any, com a novetat, podreu participar del concurs “receptes de la biosfera” organitzat per la xarxa espanyola de reserves de la biosfera, del Ministeri d’Agricultura, alimentació i Medi Ambient . Les bases per participar en aquest concurs sortiran publicades en pocs dies a www.seva.cat.

Ah! I no ens descuidem que l’hereu i la pubilla de Seva estaran al seu estand venent bolets i signant calendaris per tothom que els vulgui fer una visita.

Localització Casc antic

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: de dilluns a divendres 9h a 14h. Dilluns i dijous de 15,30h a 19h

-Juliol: de 9h a 14h. dilluns a divendres de 15,30h a 19h

-Agost: de dilluns a divendres 9 a 14h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter