Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

Seguim treballant per aconseguir més rellevància en la gestió del Parc Natural del Montseny

Des de Seva, juntament amb la resta dels 18 municipis que conformem el Parc Natural del Montseny, continuem treballant per intervenir i participar més en la gestió del parc. Després de les primeres reunions amb les diputacions de Barcelona i Girona, que han donat fruits recentment amb el tancament d'aparcaments en cas d'arribar a límits, ara s'està estudiant l'elaboració d'uns protocols per regular el trànsit de persones. Aquesta qüestió serà un dels punts principals a tractar en el proper Consell Consultiu, on hi serem presents els municipis.

La reivindicació dels municipis per tenir més rellevància en la gestió del dia a dia del Parc Natural del Montseny ve de setmanes i mesos enrere. Recordem que al ple de setembre es va aprovar una moció a favor de presentar el manifest, signat pels 18 municipis, que expressa la voluntat d’intervenir i participar més en la gestió del parc.

Per a l'alcaldessa de Seva, Maria Anna, el més important ara és “ser proactius i ara que hem començat a treballar, això no es quedi aturat”. Per aquest motiu, els municipis han començat a treballar, organitzats en diferents comissions de 3 o 4 alcaldes per treballar les diferents àrees com per exemple els pressupostos o la guarderia del parc. L’objectiu, sens dubte, és “canviar la manera de gestionar el parc perquè els municipis som qui hi tenim les persones a davant”.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter