Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

La Polivalent de Seva i el teatre de Sant Miquel de Balenyà els col·legis electorals del 14F

  • El proper diumenge 14 de febrer se celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya amb noves seus electorals per atendre les mesures de seguretat amb motiu de la pandèmia

Atesa la situació sanitària a causa de la Covid-19, per aquestes eleccions s’ha desenvolupat un protocol específic per a l’adequació dels col·legis electorals i per al procediment de vot en la mesa electoral i escrutini. 

Així, entre d’altres mesures, es facilitarà material de protecció (mascaretes, EPIs, gel...) als membres de les meses i als col·legis electorals se seguirà tota la normativa de distància i higiene, hi haurà el material necessari, senyalització i se seguiran els protocols determinats. 

Pel que fa al vot a la mesa electoral, es farà de la següent manera:

-       Els votants ensenyaran el seu document oficial d’identificació (DNI) de manera que els membres de la mesa en puguin veure les dades necessàries; els membres de la mesa no tocaran en cap cas el document. Les meses podran fer ús d’una safata per col·locar-hi el document oficial d’identificació per si calgués acostar-lo als membres de la mesa per sota de la distància de seguretat.

-       Els membres de la mesa no tocaran el sobre de votació, però sí que retiraran el paper que tapa l’urna. Si és necessari, indicaran a la persona que emeti el vot que mostri el sobre per comprovar que n’hi ha un de sol. Els votants situaran el vot a l’interior de l’urna.

-       Els votants no es retiraran la mascareta a excepció que la mesa li ho requereixi de forma momentània per facilitar-ne la identificació.

-       Només podrà haver-hi una persona votant en el front immediat de cada mesa, llevat que necessitin assistència.

-       Els interventors/es i apoderats/es mantindran les distàncies de seguretat (mínim 1,5 metres) amb els votants i els membres de la mesa en tot moment.

INFORMACIÓ SOBRE LES MESURES SANITÀRIES QUE PRENDREM

-          A totes les taules hi hauran dosificadors de gel hidroalcohòlic. 

-          També disposarem de membres dels Vigilants municipals i dels Mossos d'Esquadra per a cada un dels col·legis electorals que s’encarregarà de garantir que complim amb els protocol i les mesures sanitàries establertes.

Horaris recomanats de votació

Es recomanarà a la ciutadania votar segons una distribució de franges d’acord amb la situació sanitària personal:

-       De 9 a 12 h: els col·lectius de risc votaran preferentment durant les 3 primeres hores de la jornada electoral.

-       De 12 a 19 h: els votants no que no pertanyen a col·lectius de risc ni estan en quarantena votaran preferentment en aquesta franja.

-       De 19 a 20 h: els col·lectius de persones en quarantena —contagiats, contactes estrets i sospitosos— votaran durant la darrera hora de la jornada electoral. Durant la darrera hora de votació els membres de la mesa utilitzaran equips de protecció individual (EPI) integrals d‘alta seguretat

Podeu trobar la versió completa de les directrius sanitàries i més informació al respecte al web www.parlament2021.cat

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter