Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

El ple aprova per unanimitat la moció de suport a la consulta del 9N

El ple aprova per unanimitat la moció de suport a la consulta del 9N

Aquest dilluns al vespre el ple de l'Ajuntament en sessió extraordinària va aprovar per unanimitat la moció de suport a la consulta del proper mes de novembre que es va aprovar al Parlament el passat divendres 19. L'alcalde, Eric Vila, va explicar que des del municipi s'ajudarà al govern de la Generalitat en la convocatòria i celebració de la consulta del 9N. En el ple hi va faltar per assumptes personals la regidora, Betty Costa i va comptar amb una alta assistència de públic, poc habitual en els plens.

Recordem que ja són prop de 700 municipis catalans que han aprovat aquesta moció sorgida de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). La moció que va ser llegida en el ple, concreta que es facilitaran tots els recursos i eines necessàries per fer possible la celebració de la consulta forma coordinada amb el departament del Govern de la Generalitat.

L'alcalde va voler manifestar que la consulta és perquè voti tothom independentment de quin sigui el seu posicionament en quan a la independència de Catalunya. D'altra banda, el regidor independent, Xavier Rierola, va explicar que la remuneració que han de rebre els membres del seu grup per aquest ple extraordinari el donarien a favor del procés per poder celebrar la consulta. 

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter