Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

S.M. Balenyà es constituirà com a EMD i ho celebrarà aquest dissabte 7 de febrer

150206ElCasal

S.M. Balenyà celebrarà un dia històric dissabte 7 de febrer quan es constituirà definitivament com a Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). Els actes festius amb entitats del poble començaran a les 11 del matí a la plaça de l’Església i continuaran a partir de les 12 del migdia amb l’acte institucional oficial al Casal, la Casa de la Vila de S.M. Balenyà.

Diferents entitats del poble organitzaran a partir de les 11 del matí activitats i posaran la “primera pedra” de l’EMD. Aquesta hora també hi haurà l'arribada de diferebts autoritats com el director general d’Administració local, Jordi Souto i la directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, Rosa Carné.

Entre les autoritats local i assistirà l'alcalde de seva, Eric Vila, la regidora territorial de S.M. Balenyà, Anna Pujols, i els tinents d'alcalde, Eduard Botey, Betty Costa i Joan Queral a més del regidor de les TIC, Carles Bartrina.

També hi assistirà el president de l'Associació Catalana d’Entitats Municipals Descentralitzades i president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig Belman el tresorer de l’Associació d’EMD’s de Catalunya i president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu Atic, el vicepresident Primer del Consell Comarcal d’Osona, Manel Romans Sanchez i la gerent del Consel Comarcal, Anna Seijas Vila.

Entre els alcaldes i regidors de poblacions properes hi assistiran l'alcalde del Brull, Ferran Teixidor, l'alcaldessa de Balenyà, Anna Magem, l'alcalde d'Aiguafreda, Joan Vila i l'Alcalde de Sant Martí de Centelles, Josep Antoni Grau. 

Des de l’Ajuntament animem a participar a tots els actes i activitats d’aquesta jornada històrica i us convidem a engalanar balcons i finestres amb senyeres.

L’acte oficial de constitució de l’EMD començarà al migdia al Casal. Un cop constituïda l’EMD es farà efectiva la Junta Gestora que es farà càrrec de l’EMD fins al juny quan es faci el traspàs al primer president que els veïns de S.M. Balenyà escollint en les eleccions municipals del 22 de maig.

La Junta Gestora estarà formada pels següents vocals Carles Bartrina (UM), Núria Alfaro (UM), Mercè Mauri (UM), Lluís Mas (CiU) i David Puig (CiU). Entre aquests cinc es votarà al president de la Junta Gestora de l’EMD fins el juny.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter