Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

Èxit de participació en la 3a setmana de la Gent Gran de S.M. Balenyà

1505263aGentGran1

L’Associació de jubilats de Sant Miquel de Balenyà - Seva, El Centre de dia El Casal, l’Ajuntament de Seva, l’EMD S.M. Balenyà i la Mancomunitat La Plana han organitzat per tercer any consecutiu una setmana dedicada exclusivament a la gent gran del municipi.

Va començar el passat dilluns dia 18 de maig a les 10 del matí amb la inauguració de l’exposició de manualitats fetes per la gent gran de la població a través del Centre de dia i del taller de creativitat conduït per Anna Puigbarraca. A continuació va tenir lloc una sessió d’activitat física, a càrrec de Sandra Franquesa, fisioterapeuta.

Les activitats van continuar el dimecres 20, amb una interessant exposició d’objectes antics que les mateixes persones grans van aportar. Es van poder explicar les utilitats i significats de cada objecte, que van ser molt diversificades. Des de romanes i balances per comptabilitzar pesos, fins a ràdios, molinets de cafè o petites eines del camp i de la cuina tradicional. De forma complementaria als objectes, també es va fer una petita exposició de peces de roba femenines, que va aglutinar des de roba interior, mocadors amb puntes, manteletes o camises de dormir. El valor de totes aquestes peces va ser que majoritàriament estaven fetes a ma i brodades.

1505263aGentGran3

Aquesta exposició es mantindrà oberta fins la setmana vinent, i s’aproparà als nens i nenes de l’escola Les Basseroles que l’aniran a visitar.

A la tarda del mateix dimecres, es va fer l’assemblea anual de socis de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Miquel de Balenyà, que com cada any, va retre comptes de les activitats realitzades i de la comptabilitat.

Amb el taller del “Riure i bon humor”, a càrrec d’Esperança Capella, el dijous 21 van treballar estratègies per afrontar els canvis de forma positiva durant dues hores.

1505263aGentGran2

Divendres 22 de maig va ser el darrer dia d’aquesta setmana especial, i es va dur a terme l’activitat lúdica i de memòria “Qui és qui?”, en la qual les persones participants havien de reconèixer a altres persones del grup a través de fotografies dels seus casaments. El mateix dia, una caminada va concloure la setmana de la gent gran de Sant Miquel de Balenyà 2015, que ha estat molt participativa, amb afluència d’una trentena de persones a cadascuna de les activitats.

Dinamització de gent gran - Mancomunitat La Plana

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva