Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

Xerrada informativa sobre els Roures Parc i les piscines aquest divendres 20

150910Piscines

El proper divendres 20 de maig es farà una xerrada informativa referent als Roures Parc, que inclou les piscines, el parc d'atraccions i el minigolf, a les 8 del vespre a Cal Pastor

Des de fa uns mesos es pot observar que s’estan duent a terme diferents accions al Parc dels Roures i a les piscines del municipi. Degut a que durant anys no s’ha fet cap inversió al parc ni a les piscines, les atraccions han quedat obsoletes. No es poden homologar perquè no compleixen la normativa de seguretat. Per tot això, s’estan fent canvis dins d’aquest espai per seguretat dels usuaris i per complir amb les normatives actuals dels parcs aquàtics.

La remodelació del parc s’intentarà fer en dues fases. Els canvis de la primera fase els veurem aquest estiu tant al parc com a les piscines.

Canvis en el parc: es trauran les atraccions elèctriques que no estan homologades i es deixaran les mecàniques i l’inflable. També, es donarà una altra utilitat a la bassa dels peixos i es modificarà l’espai del mini golf. A la zona lliure resultant hi haurà diferents espais lúdics, com a pistes per practicar diferents esports.

Pel que fa a les piscines, ja s’ha desmuntat el tobogan perquè no complia la normativa de seguretat i conseqüentment, suposava un perill pels usuaris. No obstant, l’equip de govern creu que si als usuaris volen la instal·lació d’un nou tobogan, es mirarà d’instal·lar-ne un que compleixi amb la normativa de seguretat. Per aquest motiu, durant aquesta temporada d’estiu, tant a l’entrada de l’Ajuntament com a l’entrada de les piscines, hi haurà unes bústies on els usuaris podran deixar la seva opinió a un qüestionari per millorar el servei de les instal·lacions.
Aquest any, l’horari de les piscines serà de les 10:30h del matí fins a les 19:30h del vespre. Dins del preu de l’entrada de les piscines, hi entrarà l’accés lliure al parc durant el mateix horari. Els usuaris tindran l’opció de dinar amb pícnic dins del parc, el que no es podrà portar serà el beure.

Els canvis de la segona fase, es duran a terme a partir de l’any següent, en què es durà a terme la remodelació dels vestuaris nous amb aigua calenta a les dutxes.
Aquestes doncs, són les accions principals que s’estan impulsant als Roures, en qualsevol cas, es convoca als habitants de Seva a aquesta xerrada en què s’explicarà específicament tots aquests canvis. En aquesta convocatòria el públic podrà consultar qualsevol dubte que tingui.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva