Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

Seva signa la carta de l'AMI on s'anima a participar en la mobilització de la Diada

CROMO-AJUNTAMENT1

L'alcalde de Seva, Xavier Rierola, com d'altres de diferents municipis catalans adherits a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), ha signat una carta on s'anima a participar en la gran mobilització de l’11 de Setembre i en defensa del dret a decidir.

Carta alcaldes i alcaldesses Diada 11 de setembre

Benvolgut/da,

Les decisions col·lectives són l’única garantia d’equilibri i de justícia per una societat, per decidir el present i el futur sense imposicions i sense pors. La democràcia és el sistema polític de les opcions majoritàries i per tant el més just, l’únic que volem i coneixem pel nostre país. Un sistema de respecte per la transversalitat política amb les urnes com a únic mètode per garantir el seu equilibri de forces. 

A Catalunya, en els darrers anys, ens veiem abocats a mostrar, contínuament, la nostra disconformitat en un encaix d’Estat que no respecta aquesta democràcia, aquests drets bàsics i fonamentals que tenim col·lectivament com a nació i que mereixen el respecte i no el menyspreu dels que ens haurien de donar suport per poder caminar cap allà on desitgem. Un estat que engrandeix la problemàtica no mirant-la de cara, no dialogant i traspassant les decisions de caire polític a un estament judicial que posa en dubte constantment la seva imparcialitat amb les seves sentències.

El dret a decidir dels pobles està reconegut en tots els tractats internacionals i per aquest motiu només demanem que ens el deixin exercir. D’aquesta manera és visualitzarà, d’una vegada per totes, la voluntat del nostre poble.

Arriba una nova Diada i, altre cop, milers de persones sortiran al carrer. Els alcaldes i alcaldesses sotasignats, des de les nostra transversalitat política, com a garants de la democràcia per la pluralitat que expressem i des del respecte més absolut per a totes les institucions, us demanem que ens acompanyeu aquest 11 de setembre per exigir, un cop més, el dret dels catalans i catalanes a decidir el nostre futur polític, dins o fora d’Espanya.

Nosaltres serem en una de les cinc ciutats del territori, Barcelona, Tarragona, Lleida, Salt o Berga i us demanem que ens hi acompanyeu. Us hi esperem a tots i a totes. Només junts i units ho aconseguirem.

La llibertat només és possible amb democràcia.

Una salutació ben cordial.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter