Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

Seva expressa la necessitat d’unes millors infraestructures en la visita de la senadora Mireia Cortès

L'Ajuntament aprofita la trobada oficial per manifestar a la senadora d’ERC a Madrid la necessitat d’impulsar la construcció d’una nova rotonda i cruïlla al municipi i d’urbanitzar el carrer Bonaire i la plaça dels Esports.

Dijous 25 de maig Seva va rebre la visita de la senadora d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Senat espanyol, Mireia Cortès, que va tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà els projectes de futur i les necessitats d’infraestructures que requereix el municipi.

Cortès va ser rebuda per l’alcalde, Xavier Rierola; la regidora de Promoció Econòmica, Anna Soler; i la regidora de Medi Ambient, Maria Anna Pineda. La trobada, presidida per un clima de col·laboració i d’entesa, va permetre als representants de l’Ajuntament de Seva transmetre a la senadora sallentina les principals necessitats en matèria d’infraestructures i d’adequació de la via pública que requereix el municipi.

En aquest sentit, entre les principals actuacions que es van posar sobre la taula hi ha la construcció d’una cruïlla a la ronda i d’una rotonda a l’entrada al municipi per la carretera del Brull; i la urbanització del carrer Bonaire i de la plaça dels Esports. Xavier Rierola, alcalde de Seva, assegura que “com a equip de govern és el nostre deure garantir als veïns i veïnes de la vila, dins el nostre marc competencial com a Ajuntament, un estat òptim, segur i adaptat de la via pública”. En aquest sentit, Rierola defensa que “per això, és molt important que totes les necessitats estratègiques i de mobilitat del nostre municipi també formin part de l’agenda de treball d’aquelles administracions públiques que tenen els recursos competencials i financers per actuar”.

Per la seva part, la senadora Mireia Cortès ha adquirit el compromís de traslladar aquestes necessitats estratègiques del municipi de Seva al Senat espanyol amb l’objectiu que aquestes siguin incloses entre les esmenes als Pressuposts Generals de l’Estat d’aquest any 2017.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva