Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

Nota d’aclariment en relació a l'11è Aplec Comarcal de la Sardana

Amb la voluntat de donar resposta a la confusió d’alguns dels assistents a l’Aplec Comarcal de la Sardana, celebrar a Seva el passat diumenge dia 2 de juliol, en relació al punt de recollida d’aportacions econòmiques que es va habilitar en la zona d’accés al recinte, l’Ajuntament de Seva i el Consell Comarcal d’Osona volen aclarir el següent:

ü  L’accés a l’Aplec tenia un caràcter totalment gratuït i, per tant, les aportacions econòmiques mitjançant la forma d’un sorteig eren una opció purament voluntària.

ü  L’Ajuntament i el Consell Comarcal d’Osona són conscients que en alguns moments es va poder produir certa confusió en relació a la voluntarietat d’aquestes aportacions i, en aquest sentit, lamenten i prenen nota del malentès per tal que no es torni a produir. Així mateix, ja s’ha traslladat a les persones pertinents la necessitat d'informar d'una manera més acurada i responsable sobre aquesta qüestió.

ü  Els propietaris dels Jardins dels Sors van obrir les seves portes de forma completament altruista i en cap cas les aportacions econòmiques recollides van destinades a compensar-los econòmicament per la cessió de l’espai. En aquest sentit, des de l’Ajuntament se’ls dóna les gràcies per haver fet possible celebrar l’Aplec en un marc natural tan incomparable.

ü  Totes les aportacions recollides durant el dia de l’Aplec pels voluntaris del moviment sardanista seran destinades únicament a sufragar despeses del propi l’esdeveniment.

ü  Tant l’Ajuntament de Seva com el Consell Comarcal d’Osona consideren que l’Aplec va ser un èxit de participació i volen aprofitar l’avinentesa per agrair a tots els assistents l’ambient festiu que es va generar.

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter