Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

La coordinació dels agents locals i la cooperació ciutadana, claus per superar el fort episodi de neu

L'Ajuntament de Seva agraeix a la Brigada, maquinistes, vigilants, administratius i voluntaris la seva feina incansable per fer front a la intensa nevada d’aquests dies. A més, el consistori també posa en valor el comportament cívic dels veïns i veïnes davant aquesta situació d'emergència que ha afectat les principals vies de comunicació del territori.

Després que el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) activés el Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en fase d’Alerta, l'efectiu desplegament realitzat a Seva per part dels agents implicats ha permès atenuar les incidències que la nevada i les baixes temperatures han provocat en la mobilitat de persones i vehicles.

Una vegada més, l'excel·lent tasca de coordinació i gestió de la Brigada, maquinistes, vigilants, administratius i voluntaris durant l'episodi de neu d'aquests dies 27 i 28 de febrer han donat un resultat molt satisfactori, tant en l'àmbit assistencial com de protecció i seguretat. "Cal destacar el sobreesforç realitzat aquests dies, ja que s'han hagut de fer una gran quantitat i diversitat d'actuacions per evitar incidents importants en les principals vies de comunicació del municipi", assegura l'alcalde de Seva, Xavier Rierola.

A més, des de l'Ajuntament també s'agraeix la col·laboració de la ciutadania, que ha actuat de manera cívica i s'ha mostrat pacient i comprensiva davant aquesta situació d'emergència.

ajseva

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter