Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

Seva, amb les víctimes del 17-A un any després dels atemptats

L’Ajuntament vol mostrar el condol i el suport a totes les víctimes i els seus familiars i amics. Es durà a terme una concentració davant del consistori el divendres 17 d’agost a les 12h, on es farà un minut de silenci i es llegirà un manifest.

365 dies després els pensaments continuen amb les víctimes de la barbàrie i la intolerància. L'Ajuntament de Seva vol expressar el seu condol en la commemoració del primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils, a la vegada que vol mostrar el seu absolut rebuig al terrorisme i a qualsevol forma de violència.

Per aquest motiu, s’ha convocat una concentració davant del consistori el divendres 17 d’agost a les 12h, en la que es farà un minut de silenci i es farà lectura d’un manifest conjunt elaborat per l’Associació Catalana de Municipis en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, per la pau, la democràcia i contra el terrorisme. L’Ajuntament convoca a tots els veïns i veïnes a participar d’aquest acte de record i homenatge.

El consistori vol expressar el convenciment que com a societat hem de tenir una sola veu per donar resposta als actes de terrorisme i demostrar que amb unitat i voluntat la intolerància mai podrà vèncer. Seva i Catalunya som terra d'acollida, de cohesió i multiculturalitat.

A més, l'Ajuntament vol fer un reconeixement a la tasca realitzada per les forces i cossos de seguretat tant de la Generalitat com dels ajuntaments de Barcelona i Cambrils, que varen dur a terme les seves funcions d'una manera extraordinària i en un context extremadament complicat.

365 dies després dels atemptats l'Ajuntament de Seva fa pública, de nou, la seva solidaritat amb les víctimes i les seves famílies, tot mostrant l'esperança que uns fets tan tràgics mai es tornin a repetir.

Tal i com expressa el manifest, el nostre país és una terra d’acollida, de multiculturalisme, de respecte i de civisme. Així, els nostres pobles i ciutats són punts de trobada i convivència, garants de l’exercici de la llibertat. L’Ajuntament seguirà compromès amb aquests valors i condemnant qualsevol tipus de violència i atemptat a les llibertats dels nostres veïns i veïnes.

LLEGEIX EL MANIFEST DE L'ACM

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter