Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

Has patit alguna vulneració dels teus drets civils o polítics?

L’Ajuntament de Seva detectarà les persones que hagin patit vulneració dels seus drets i les adreçarà a l’Oficina de Drets Civils i Polítics de la Generalitat.

L’Ajuntament de Seva acaba d’iniciar una col·laboració amb l’Oficina de Drets Civils i Polítics de la Generalitat mitjançant el qual atendrà les persones que creguin haver patit vulneració d’aquests drets i els adreçarà a l’Oficina per tal d’assessorar-los. A més, des de l’Ajuntament es facilitarà una guia oficial a tots els treballadors que atenen la ciutadania per tal que detectin aquests casos i diverses situacions de vulneració i activin els mecanismes adequats.

També es formarà tot el personal municipal per tal que tothom incorpori aquests coneixements de forma transversal en tots els àmbits d’actuació i gestió. D’aquesta manera, l’Ajuntament expressa una clara voluntat de vetllar de forma proactiva, participativa i unitària per la protecció, defensa i coneixement dels drets civils i polítics entre la ciutadania i el teixit associatiu.

Les administracions públiques locals, per la seva proximitat a la ciutadania i pel seu contacte quotidià amb els problemes i neguits dels veïns i veïnes, tenen un paper clauen la defensa i protecció dels drets civils i polítics i en la denúncia i l’acompanyament quan es produeixen casos de possibles vulneracions. Per això l’Oficina sol·licita la col·laboració dels ajuntaments del territori –com l’acabada d’establir amb Seva–, capaços de detectar en la proximitat i amb la immediatesa necessària aquestes possibles vulneracions, així com de vehicular un primera resposta efectiva.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter