Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

Seva activa un seguit de mesures de prevenir el contagi del coronavirus

Se suspenen les activitats organitzades per l’Ajuntament i es procedeix al tancament dels equipaments municipals a partir d’avui, dijous 12 de març, a la tarda, i durant les properes dues setmanes.

L’Ajuntament de Seva, després de valorar la situació actual en relació a la crisi del coronavirus, ha acordat l’adopció d’un conjunt de mesures encaminades a un adequat seguiment i contenció del COVID-19. Cal destacar que aquesta informació i mesures poden ser actualitzades tan bon punt apareguin nous comunicats oficials. Les mesures són aplicables per a les properes dues setmanes, des d’avui, dijous 12 de març a la tarda i fins el divendres 27 de març, període que pot ser prorrogat en funció de l’evolució dels contagis del coronavirus.
Seguint les recomanacions i acords presos per la Generalitat de Catalunya per prevenir i controlar el coronavirus, es prenen mesures per evitar aglomeracions i trobades d’un nombre elevat de persones tant en espais oberts com tancats.

Equipaments municipals:

Es procedeix al tancament dels equipaments municipals i en conseqüència a l’anul.lació de les activitats i serveis que hi havia programades: Llar d’infants El Bressol, Centre Cívic Polivalent, instal.lacions esportives, així com també es restringeixen les visites als residents de la Residència de la Tercera Edat “Els Bons Amics”.

Oficina d’Atenció Ciutadana (Edifici de l’Ajuntament):

L’oficina municipal reduirà la seva activitat i atendrà només casos d’urgència i cites prèvies. Es recomana la realització de tràmits en línia sempre que sigui possible (https://www.seu-e.cat/ca/web/seva) i l’atenció telefònica en cas de dubtes: 93 884 01 11.

Cursos i tallers:

Des de l’Ajuntament de Seva, per evitar concentracions de persones i evitar desplaçaments es suspenen els cursos, activitats, tallers i reunions. Demanem també a entitats, associacions i centres de culte que valorin l’anul.lació de les seves activitats o extremin les mesures preventives.
Paral·lelament a aquestes mesures insistim en que es segueixin els canals d’informació oficials i no es difonguin informacions no contrastades. Demanem a la ciutadania comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures, alhora que es limiti tota l’activitat possible. Recordem que davant el dubte cal trucar al telèfon de Salut respon: 061 i que a la web del Departament de Salut és on trobarem la informació oficial i actualitzada: http://canal salut.gencat.cat/ca/inici.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter