Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Seva

La primera edició del casal Fem-ho Jove ha estat tot un èxit!

L'Ajuntament de Seva ha apostat durant aquest estiu 2020 per donar l'oportunitat als i a les joves d'entre 13 i 17 anys del municipi de gaudir d'activitats de lleure educatiu i alhora fer treball comunitari a través de la metodologia d’aprenentatge-servei.

Així, al llarg de quatre setmanes, del 29 de juny al 24 de juliol, un total de 10 joves han treballat en la realització d’un mural a les piscines dels Roures. La idea del mural va sorgir dels propis joves, i hi ha un rerefons important, i que vol fomentar diferents valors com la cohesió, el civisme, el compromís i l’apoderament del col·lectiu jove com a agent de transformació social. Els joves van voler parlar de diversitat, entenent aquesta de manera positiva i enriquidora. Per aquest motiu el mural hi podreu trobar persones, cap d’igual i amb la frase “El plaer de trencar la norma”.

Més enllà del treball comunitari, el projecte del Fem-ho Jove volia enfocar-se en el coneixement del propi municipi. És per això que setmanalment s’han realitzat sortides pels voltants.

Per últim, les activitats de lleure han sigut moments d’esbarjo on s'han treballat aspectes com la coeducació i el respecte entre el grup de persones participants. S'han realitzat gimcanes pel municipi, remullades a la piscina, visites a diferents oficis del poble i altres com una sortida a la Cerveseria del Montseny o d’un dia al Golf del Muntanyà.

L’edició d’enguany, que ha estat la primera, ha estat especialment atípica sobretot per l’adaptació de les activitats als requeriments establerts pel PROCICAT i la Direcció General de Joventut. Cal destacar la tasca de treball emocional i seguiment que s’ha realitzat per part de l’equip de monitores per tal que els i les joves poguessin gaudir al màxim de l’experiència després d’estar des del mes de març sense participar en activitats grupals.

Es vol agrair la col·laboració de la brigada municipal, el Tipi Camp, Cerveseria el Montseny, professionals de les piscines dels Roures, a la fusteria Pagespetit i al Golf del Muntanyà. A part d’en Miquel Àngel, que va realitzar el mural de la piscina dels Roures. A més, també al Martí, el Tian, L’Oriol, el Pol, el Yassine, l’Hicham, el Gabriel, el Rafa, el Biel i en Pau, i també a les monitores del grup, l’Anna i la Martina, per haver fet possible que el primer any del Fem-ho Jove a Seva hagi estat molt satisfactori!

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter