Notícies de benestar social a l'Ajuntament de Seva

Magnífic ambient en el sopar benèfic contra el càncer

SoparCancerSevaUnes 200 persones van participar a la Sala Polivalent en la jornada solidària organitzada per la Junta local de l'Associació d'Osona Contra el Càncer amb l'objectiu de recaptar fons en la lluita contra aquesta malaltia.

Seva ha demostrat, novament, que és un municipi plenament compromès amb la societat i summament implicat amb les causes socials. Els veïns i veïnes van fer gala el passat dissabte 29 de juliol del seu marcat caràcter solidari i altruista durant la celebració del sopar benèfic contra el càncer. L'alcalde de Seva, Xavier Rierola, i la presidenta de la Junta local de l'Associació d'Osona Contra el Càncer, Montserrat Bové, van ser els encarregats de donar la benvinguda inicial.

Durant la trobada, al marge del sopar, es va fer la tradicional rifa amb més d'un centenar de premis i regals, molts d'ells obtinguts a través de donacions de comerços i empreses del poble. D'aquesta manera, tots els assistents es van poder endur algun obsequi. A més, la festa també va estar amenitzada amb l'actuació d'un grup de jubilats, que van tocar l'acordió.

L'Ajuntament de Seva aprecia el gran esforç i dedicació que fan entitats com Osona Contra el Càncer. L'alta participació, a més, posa de manifest la gran feina realitzada pels organitzadors, assistents, col·laboradors i voluntaris. Al mateix temps, el consistori anima els veïns i veïns a participar activament en les properes jornades solidàries que s'organitzin al territori. 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva