Notícies de benestar social a l'Ajuntament de Seva

Noves millores al pati de la residència Els Bons Amics

 

Els treballs han consistit en el condicionament del pati, on s’han col·locat plaques de gespa natural i graveta al voltant de la taula


La residència Els Bons Amics continua amb la important renovació per tal que sigui un equipament més funcional tant pels usuaris com pels treballadors. El darrer treball s’ha centrat en l’espai exterior de la residència, en concret en el condicionament del pati, on s’han col·locat plaques de gespa natural i graveta al voltant de la taula de pedra. “Creiem que l’espai exterior d’una residència és també un lloc molt important en el dia a dia de les persones que hi conviuen. Gràcies a aquestes millores, els usuaris podran gaudir d’activitats necessàries per la salut i el seu temps d’oci: sortir a prendre la fresca o el sol, xerrar, fer exercici físic i gaudir de les visites en un entorn obert, entre d’altres”, explica Rosana Franquesa, regidora de Benestar Social.


A començaments d’any, la residència, ubicada al bell mig del poble, ja va comptar amb algunes reestructuracions en els seus espais i serveis. Alguns exemples van ser l’adequació de la cuina, de dues habitacions del primer pis i de la sala d’infermeria; i la compra de nous llits articulats, una assecadora de roba i un escalfador de menjar. També es van actualitzar els protocols, registres i nous plans de la residència, i el repàs i reclamació de noves ajudes tècniques segons les necessitats de la gent gran. Pel que fa al jardí, es van fer algunes millores amb els diners recaptats durant la Festa Major. “Seguirem treballant amb l’objectiu de fer que les persones de la residència se sentin com a casa seva, en un entorn familiar i proper”, explica la regidora.

 

b0f397a1 e7f7 46d8 8aaf 49df7ae2ac80

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter