Notícies de benestar social a l'Ajuntament de Seva

39 sevencs i sevenques regalen vida durant la campanya de donació de sang!

 

La sala Polivalent va acollir ahir una marató de donació de sang, una xerrada de la responsable de donacions del Banc de Sang i Teixits, Roser Vallès, i la presentació d’un nou projecte que pretén generar vincles entre infants i gent gran

L’Organització Mundial de la Salut defineix la sang com ‘el regal de la vida’, el regal més valuós que podem oferir a una altra persona. Diàriament moltes persones aconsegueixen sobreviure o milloren la seva salut gràcies al fet que algú ha decidit donar sang, però, tot i això, les reserves de sang al nostre país segueixen sent molt baixes. Per això, l’Ajuntament va animar tots els sevencs i sevenques a anar ahir, dilluns 19 de novembre, a la sala Polivalent, per regalar moments i molta vida! En total 45 persones van apropar-se a la sala per donar sang, tot i que 6 d’elles no reunien les condicions necessàries. “Des del consistori continuem animant a tothom a seguir fent aquest petit gest que pot generar grans canvis en la vida d’altres persones”, explicava Rosana Franquesa, regidora de Benestar social.

Ahir també va tenir lloc la presentació del projecte socioeducatiu que s’està posant en marxa de manera conjunta entre la residència els Bons Amics i l’Escola Bressol. L’objectiu de la iniciativa és que els infants i els ancians de la residència comparteixin espais, moments i experiències per tal de crear un vincle de col·laboració, efectivitat i motivació. En l’acte hi van participar Irene Rovira, directora Residència Els Bons Amics, Cristina Ribas, educadora social del mateix centre i Gemma Morató, directora de l’Escola Bressol. A continuació, la responsable de donacions del Banc de Sang i Teixits, la doctora Roser Vallès, va oferir una xerrada relacionada amb la solidaritat a totes les edats. “Les dues activitats van ser tot un èxit. És molt satisfactori veure com la gent s’involucra tan profundament en temes relacionats amb la salut”, afirmava Franquesa.

Més informació sobre la donació de sang a: www.donarsang.gencat.cat

 

WhatsApp Image 2018 11 19 at 19.26.45 1     WhatsApp Image 2018 11 19 at 18.40.21

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter