Notícies de benestar social a l'Ajuntament de Seva

La consellera Alba Vergés visita el nou Consultori mèdic local de Seva

L’acte, que tindrà lloc el 29 de març, també comptarà amb la presència de representants de la Regió Sanitària de la Catalunya Central  

La consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, visitarà Seva el divendres 29 de març amb l’objectiu de conèixer el municipi i visitar les noves instal·lacions sanitàries. Vergés farà una primera parada a l’Ajuntament, on firmarà el llibre d’honor i, després, es desplaçarà a les noves instal·lacions del Consultori mèdic local de Seva, situat al Passeig Rafael Casanova, 3, i que va començar a oferir el seu servei el 14 de març. A l’acte també hi seran presents la gerent de la Regió Sanitària de la Catalunya Central, Núria Puig, i la cap de la unitat de Planificació de la Regió Sanitària de la Catalunya Central, Remei Juncadella, entre altres membres de l’Institut Català de la Salut.  

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha estat convidat a l’acte del 29 de març però, per motius d’agenda, no podrà assistir-hi.  

 

Alba Verges Bosch.jpg 902369396

 

La consellera Alba Vergés visita el nou CAP

L’acte, que tindrà lloc el 29 de març, també comptarà amb la presència de representants de la Regió Sanitària de la Catalunya Central 

La consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, visitarà Seva eldivendres 29 de març amb l’objectiu de conèixer el municipi i visitar les noves instal·lacions sanitàries. Vergés farà una primera parada a l’Ajuntament, on firmarà el llibre d’honor i, després, es desplaçarà a les noves instal·lacions del CAP, situat al Passeig Rafael Casanova, 3, i que va començar a oferir el seu servei el 14 de març. A l’acte també hi seran presents la gerent de la Regió Sanitària de la Catalunya Central, Núria Puig, i la cap de la unitat de Planificació de la Regió Sanitària de la Catalunya Central, Remei Juncadellaentre altres membres de l’Institut Català de la Salut. 

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha estat convidat a l’acte del 29 de març però, per motius d’agenda, no podrà assistir-hi. 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter