Notícies de benestar social a l'Ajuntament de Seva

Seva acull el cinefòrum “Volar” i posa sobre la taula la problemàtica de la violència de gènere

L’activitat va tenir lloc el passat 27 de novembre, coincidint amb els actes del Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones.

Cal Pastor de Seva va acollir el passat 27 de novembre, amb motiu dels actes pel Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones, una sessió de cinefòrum amb el visionat de la pel·lícula “Volar”. L’activitat va ser impulsada pel Punt Jove El Refugi de Seva i el Programa de Dinamització de gent gran de la Mancomunitat la Plana.

L’activitat va reunir una quinzena de persones assistents que al finalitzar el visionat van poder participar del debat que es va generar amb relació al cicle de la violència de gènere, sobre què considerem violència i a què ens referim quan parlem de violència psicològica, anant més enllà de la violència física. A més, el debat va permetre posar sobre la taula els factors que permeten a les supervivents tirar endavant, desmuntar els mites de l’amor romàntic i parlar del rebuig social que s’ha anat produint davant d’aquesta realitat al llarg dels anys.

El film és un documental dirigit per Bertha Gaztelumendi i produït per l’Institut Basc de la Dona - EMAKUNDE, que recull l’experiència de 9 dones amb un passat relacionat amb la violència de gènere. Aquest sorgeix precisament a iniciativa d’aquestes dones i és fruit del seu compromís i voluntat de posar a disposició d'altres dones, i de la pròpia societat, el seu recorregut vital per conscienciar i treballar en contra la violència de gènere.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter