Notícies de benestar social a l'Ajuntament de Seva

Seva entra a la fase 2 del desconfinament el proper dilluns 1 de juny

Dilluns, 1 de juny, Seva entra a la Fase 2 de desconfinament i s’activen noves mesures, amb la prevenció i la seguretat com a primer objectiu.

Algunes de les activitats que es poden realitzar en aquesta Fase 2 són:

La circulació dins la regió sanitària en grups de màxim 15 persones. 

• Les persones de fins a 70 anys podran fer l'activitat física no professional en qualsevol franja horària a excepció de la compresa entre les 10.00 i les 12.00 hores i entre les 19.00 i les 20.00 hores, que queda reservada als majors de 70 anys. 

• Els establiments i locals comercials minoristes i d'activitats professionals poden reobrir al públic amb independència de la seva superfície útil d'exposició i venda, sempre que es redueixi al 40% l'aforament en cadascuna de les plantes i que es garanteixi una distància mínima de dos metres entre clients. 

• Reobren al públic els establiments d'hostaleria i restauració per a consum en el local, excepte les discoteques i bars d'oci nocturn, sempre que no superin el 40% de l’aforament. Dins del local, únicament es pot consumir assegut a taula i, preferentment, mitjançant reserva prèvia. No s'admet l'autoservei a la barra per part del client. 

• S’amplia l’aforament màxim a vetlles, enterraments i cremacions, i llocs de culte. Es permeten els casaments amb condicions. 

• L’obertura de piscines recreatives i de platges amb mesures de seguretat. 

• L'obertura d’instal·lacions esportives i piscines per a ús esportiu. 

• L’obertura al públic de les zones comunes dels hotels i allotjaments turístics sempre que no se superi un terç de l’aforament i amb condicions de seguretat i higiene. 

• Es regulen els espectacles esportius, els espectacles a l'aire lliure i els teatres. 

• Desplaçaments dins de la mateixa unitat territorial, també a les segones residències.

• A l’interior de bars i restaurants es permet el consum a les taules si es garanteix la separació adequada entre clients. L’aforament es limita a un terç.

• Es permet l’obertura de cinemes i teatres amb aforament limitat a un terç i venda numerada. També es reprenen les visites culturals i a monuments.

• Es poden realitzar actes i espectacles culturals i d’oci a l’aire lliure per a un màxim de 400 persones assegudes i garantint la distància necessària. 

• Les activitats esportives a l’aire lliure es poden fer en les mateixes condicions que les culturals i d’oci. En instal·lacions esportives tancades només es poden practicar esports en què no hi hagi contacte físic o amb un risc de contagi molt baix, i sempre sense públic. 

• Pel que fa als equipaments funeraris, a les sales de vetlla l'aforament passa de 10 a 15 persones; a la sala de cerimònies, l'aforament passa de 30 a 50 persones (la meitat de la capacitat); i en la comitiva en cas d'enterrament al Cementiri General de 15 a 25 persones.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter