Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

El Centre Excursionista Seva col·labora per la Festa Major

El Centre Excursionista Seva col·labora per la Festa Major

Un any més, el Centre Excursionista Seva ha col·laborat en algunes de les activitats de la Festa Major de Seva.

Ja fa set anys que des del Centre col·laborem en l’organització de la caminada nocturna, que cada any suma més èxits. Com ja sabeu, aquesta caminada no es basa només en anar a caminar, sinó que entremig del trajecte es duen a terme una sèrie d'espectacles teatrals que donen un encant especial a aquesta activitat. Aquest any, per raons d'organització i de temps, no hem pogut gaudir del magnífic espectacle que des de fa anys ens ofereix el grup teatral de Seva, el 3.Teatre, així que es va optar per mostrar un espectacle diferent a càrrec de Panettone Brothers i Mabsutins. La meitat dels beneficis de la caminada es van destinar al Banc d'Aliments de Seva.

Pel que fa al trajecte de la caminada, any rere any es busquen alternatives per tal que els participants puguin descobrir racons meravellosos que formen part del nostre poble. Aquest any s’ha optat per fer un recorregut apte per a totes les edats i que ens portava a conèixer dues cases de pagès del nostre petit i, alhora, gran poble, Can Calvet i Can Borrell, a les quals cal donar les gràcies per la seva comprensió i col·laboració.

Respecte a la Gimcana “Un joc d’ous”, cal dir que també ha estat un èxit. Amb un total de 25 grups inscrits, aquesta activitat es va dur a terme de forma àgil i sense problemes gràcies a tots els col·laboradors i participants que la van fer possible.

No ens hem d’oblidar del Centre Excursionista Jove. Aquesta colla de nois i noies amb ganes d’aprendre i de treballar ha organitzat, per segon any consecutiu, la Gimcana Jove per a joves de 8 a 15 anys d’edat, la qual va comptar amb més de 20 grups i més de 120 participants, un fet que representa tot un èxit per a aquesta activitat.

Des del Centre Excursionista Seva us volem agrair la vostra participació i col·laboració. Seguirem any rere any per aconseguir gaudir d’aquests grans dies del nostre poble.

Centre Excursionista Seva

 

Galeria fotogràfica relacionada amb aquest article

El Centre Excursionista Seva col·labora per la Festa Major El Centre Excursionista Seva col·labora per la Festa Major El Centre Excursionista Seva col·labora per la Festa Major El Centre Excursionista Seva col·labora per la Festa Major El Centre Excursionista Seva col·labora per la Festa Major 

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter