Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Una trentena d'activitats al llarg de la Festa Major de S.M. Balenyà

Deu dies de Festa Major a S.M. Balenyà

Mantenint el patró i l’essència del programa de les últimes edicions, S.M. Balenyà es va preparar per viure una Festa Major que es va allargar deu dies amb una trentena d’activitats a les seves esquenes.

El tret de sortida a la Festa Major va ser el dissabte 19 i el diumenge 20 de juliol amb tot un clàssic: el campionat de tir al plat al camp de tir de Serrabardina, que organitzava la Colla del Senglar de Seva. El programa continuava el dilluns 21 i el dimarts 22 amb les Olimpíades Infantils a la pista de les escoles amb una gran participació dels més petits del poble.

La festa formal, però, arrencava el dimecres 23 amb l’obertura del ‘’Xiringuito’’ a partir de les sis de la tarda i el pregó de Festa Major a dos quarts de deu del vespre. Quan va finalitzar el pregó, hi va haver concert de la coral tonenca Cor Nou i, tot seguit, coca i cava per a tothom.

El dijous 24 continuava la festa amb un espectacle infantil a la plaça de l’Església a càrrec de Jaume Barri i al vespre el concert de la coral El Gallaret. A la pista es podia anar a veure la The Jungle Party Reggae, la tercera edició d’una proposta molt animada per als amants del reggae, que també s’acompanyava d’una exhibició de grafits en directe.

La jornada del divendres 25 de juliol estava presidida pel sopar de Festa Major i el ball de confeti amb l’orquestra Terra Nova.

El dissabte 26 a les nou del matí es realitzava la Matinal BTT en família, organitzada per La Muntanyeta BTT. Durant el matí, també es podia donar un tomb pel mercat del Trasto. A la tarda, el protagonisme era per a l’esport, amb un campionat d’escacs i un altre de futbol Street 3x3. A la nit, com és habitual, destaca el Concert Jove amb bandes com Six in Town, Lone Rhino, Mimmisikous Band i Isaac Camara.

El diumenge 27, l’arribada a la 22a Trobada dels Gegants amb una xocolatada popular, seguida de la festa de l’escuma per agafar forces per a l’arrossada popular a la pista de les escoles. El dia va tancar amb la Quina i el concert dels B-Sides.

La Festa Major va acabar el dilluns 28 amb un taller infantil,  amb vespre d’humor amb Isaac Camara i amb el lliurament dels premis de les Olimpíades i del concurs de fotografia. La guanyadora del primer premi de fotografia la ver la Carme Duran amb ‘’Mirant”,  el segon lloc va ser per al Beruh Pietx amb ‘’El sol de Balenyà marxa’’ i, per últim, la Judit Vilaró amb ‘’Finestra al Passat’’. Per acabar, l’habitual cantada d’havaneres, enguany amb el grup Vora Mar, i tot seguit rom cremat per a tots els assistents.

 

Galeria fotogràfica relacionada amb aquest article

Deu dies de Festa Major a S.M. Balenyà Deu dies de Festa Major a S.M. Balenyà Deu dies de Festa Major a S.M. Balenyà Deu dies de Festa Major a S.M. Balenyà Deu dies de Festa Major a S.M. Balenyà Deu dies de Festa Major a S.M. Balenyà Deu dies de Festa Major a S.M. Balenyà Deu dies de Festa Major a S.M. Balenyà Deu dies de Festa Major a S.M. Balenyà Deu dies de Festa Major a S.M. Balenyà

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter