Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Bona caça de bolets i visitants en la 17a Festa del Bolet

Bona caça de bolets i visitants en la 17a Festa del Bolet

Aquest passat diumenge 12 d'octubre es va celebrar amb èxit la 17a Festa del Bolet de Seva. Les previsions de pluja sembla que van espantar a part dels visitants que tot i això van ser al voltant dels 15.000. Finalment, el temps va acompanyar durant tot el dia amb sol i molt bona temperatura. Pel que fa als tasts de bolets, es van vendre unes 1.500 degustacions.

En l'edició d'aquest any es va mantenir el nombre de parades, en van ser 61 que es van repartir entre la plaça de la Creu, el carrer de Dalt i el Rocada. Hi havia venda d'embotits, pastisseria i fleca, castanyes entre d'altres productes alimentaris com formatges, melmelades, confitures, creps i cervesa i d'altres parades amb productes artesans. A més, hi havia representades diferents entitats i associacions del municipi com l'Associació d'Osona Contra el Càncer, el femení de la UE Seva, el Centre Excursionista de Seva i l'ANC de Seva-El Brull, també hi havien les escoles Farigola i El Bressol. A la plaça de l'Església i havia instal·lada la concorreguda exposició de bolets.

Les activitats tampoc van faltar, tallers com el de punt de llibres o el de xocolata i una xerrada micològica al migdia. També els més petits van poder gaudir de les activitats amb l'explicació de contes a la plaça de la Creu i rutes a cavalls per diferents punts del poble. La novetat d'enguany va ser la sortida per anar a caçar bolets que es va fer a partir de les 10 del matí i en la qual i van participar una trentena de boletaires.

Els que van participar en el concurs de bolets, 12 van ser els premiats en les quatre categories. Enguany si afegia la de Major varietat de bolets caçats. La resta de guardonats van ser per el Bolet més gran, per la Millor presentació i per el Bolet més original.

De la quinzena de bars i restaurants del municipi, van ser tres els que van preparar menús especials per la Festa del Bolet. El restaurant Can Pica-soques i la Braseria Can Cabo de Seva i el Restaurant La Cooperativa de S.M. Balenyà amb una extensa i variada carta de plats amb bolets.

Una altra de les novetats d'enguany i en relació a la recentment estrenada nova pàgina web de l'Ajuntament de Seva, seva.cat, i als nous perfils socials a Facebook i Instagram, es va demanar als visitants que hi publiquessin fotos amb les etiquetes #festadelbolet14 i #webseva. Unes fotografies que podreu trobar publicades en els diferents xarxes. 

 

Galeria fotogràfica relacionada amb aquest article

Bona caça de bolets i visitants en la 17a Festa del Bolet Bona caça de bolets i visitants en la 17a Festa del Bolet 20141013 bolet03 Bona caça de bolets i visitants en la 17a Festa del Bolet Bona caça de bolets i visitants en la 17a Festa del Bolet Bona caça de bolets i visitants en la 17a Festa del Bolet Bona caça de bolets i visitants en la 17a Festa del Bolet Bona caça de bolets i visitants en la 17a Festa del Bolet Bona caça de bolets i visitants en la 17a Festa del Bolet Bona caça de bolets i visitants en la 17a Festa del Bolet

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter