Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

'Música de la màniga' actuen aquest dissabte 16 a La Polivalent

150514MúsicaMàniga

L'epectacle musical i de comèdia, 'Música de la màniga', es podrà veure aquest dissabte 16 de maig a les 8 del vespre a la Sala Polivalent de Seva. El preu de l'entrada és de 5,5 euros anticipada i a taquilla. Es poden adquirir localitats a les OAC's de Seva i S.M. Balenyà i a través del web de La Polivalent.

'Música de la màniga' està interpretada per Joan Torrentó Vilarnau al violí i Oriol López Calle al piano. 

L’espectacle consisteix en un erràtic recorregut per la història de la música, començant amb Mozart i acabant amb bandes sonores de pel·lícules actuals, passant pel jazz, el tango i tota mena d’estils musicals. Els assistents, quan

comencen a sentir les esbojarrades versions de grans hits de la història, s’adonen ràpidament que la música és presentada en clau d’humor. Les peces interpretades estan arranjades per a violí i piano, sovint girades i barrejades per provocar confusió i somriures entre el públic.

A més, es tracta d’un espectacle amb un alt grau de participació ja que el públic hi col·labora en diversos moments al llarg de l’actuació. Aquestes intervencions van des d’acompanyar l’I Will Survive amb el piano, assessorats pels músics, fins a tocar el xiulet o el triangle en una versió western del Cànon de Pachelbel. El concert s’enfoca a un públic familiar perquè tan petits com grans puguin pujar a l’escenari.

La música que s’interpreta encaixa tant amb espectadors que tinguin cultura musical com els que no en tinguin. Els primers poden captar els girs musicals, les petites bromes i al·lusions a certs motius musicals, mentre que els segons sentiran versions divertides de música que ja coneixen. Això sí, tots participaran i gaudiran del bon humor dels dos músics que formen el Duo Tocatta.

Espectacle musical recomanat per a tots els públics.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter