Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

La premiada obra 'El Recanvi' arriba el 16 d'abril a La Polivalent

20160331 Teatre

L'obra teatral 'El Recanvi', guanyadora del 4t combat de dramatúrgia del Festival Temporada Alta de Girona, es representarà el dissabte 16 d'abril a les 9 del vespre a la sala La Polivalent.

Les entrades anticipades ja són a la venda a l'OAC de l'Ajuntament per 12 euros. Les localitats a taquilla, el mateix dia de la representació, costaran 15 euros.

Autor: Roger Peña

Direcció: Mario Gas

Repartiment: Mia Esteve i Iván Morales

"El Ramon es presenta a una cita. És per una feina? Maybe. Potser sí. La dona que el rep, implacable, pregunta, indaga... El contracten. Després veurem, en aquesta comèdia que al nal es converteix en una altra cosa, que estem davant la confecció i construcció d’un líder. Un líder que promet –i manipula- rentar la cara perquè res no canviï, sinó que continuï, continuï... continuï. Un recanvi. Un recanvi perquè la gent torni a creure. Pour le moment. Els sona? 

Mia Esteve i Iván Morales, esplèndids, posen veu i maneres a aquest personatges, a aquest text guanyador a Girona i a Buenos Aires dels combats d’autors de Temporada Alta. Un text, “El Recanvi”, de Roger Peña, cada cop més consolidat en la seva faceta de dramaturg."

Mario Gas

"Posem que som en un despatx luxós, en un edici d’ocines tan luxós com fred i impersonal. A la part alta de la ciutat. De qualsevol ciutat on la gent passeja, distreta, pels carrers; mentre en despatxos com aquest es decideix el seu futur, la seva vida. Tot es compra i tot es ven. I en aquestes gàbies d’or es couen enganys; enganys que la gent que passeja, distreta, pels carrers, acabarà acceptant com a veritats innegables.

Enganys i mentides que necessiten boques, mans, ulls convincents per propagar-se. Homes hàbils, instruments de l’engany, monstres ocults a la part fosca que tots duem dins, esperant un senyal, una ocasió propícia per manifestar-se. La maldat és una espurna ínma que, si deixem que salti, pot convertir-se en ama, i -a la vora del poder, de les pestilents emanacions del poder- aquesta ama pot convertir-se en un incendi de proporcions majúscules. Tots som capaços d’estimar i d’odiar. D’admirar i de menysprear. Tots som dèbils i tots som forts, alhora. Tots tenim un preu."

Roger Peña

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: de dilluns a divendres 9h a 14h. Dilluns i dijous de 15,30h a 19h

-Juliol: de 9h a 14h. dilluns a divendres de 15,30h a 19h

-Agost: de dilluns a divendres 9 a 14h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter