Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Més de mil persones participen a Seva en l'11è Aplec Comarcal d'Osona de sardanes

AplecSardanes1L'Ajuntament agraeix la implicació de totes aquelles persones, entitats i institucions que van fer possible que aquesta trobada esdevingués un nou èxit d'assistència i organització. Podeu consultar la galeria d'imatges al perfil de Facebook oficial de l'Ajuntament de Seva.

La vila va ser seu el cap de setmana de l'1 i 2 de juliol de l'11è Aplec Comarcal d'Osona de sardanes, una trobada referent a tot el territori  i que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal d’Osona i la Federació Sardanista de Catalunya. En un cap de setmana esplèndid, més de mil persones van assistir a aquesta celebració i van mostrar la seva satisfacció per les actuacions de les cobles participants i per l'excel·lent organització d'aquest esdeveniment.

Les activitats van començar a la Sala Polivalent de Seva el dissabte 1 de juliol amb el gran concert de sardanes de La Principal de la Bisbal. Ja durant el diumenge 2 de juliol, l'esmorzar popular a la Plaça de la Creu i la cercavila pels carrers del poble van ser el preludi perfecte per al ball de sardanes als Jardins dels Sors, a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell. Tot seguit, els assistents van poder gaudir d'un dinar de germanor.

L'acte central va tenir lloc el diumenge a la tarda amb l'actuació de les cobles Ciutat de Girona, La Principal del Llobregat i Jovenívola de Sabadell als Jardins dels Sors. El ball de sardanes, a més, es va allargar fins més enllà de les 21 hores, un fet que evidencia l'excel·lent resposta ciutadana. A més, durant l'11è Aplec Comarcal d'Osona de sardanes hi van participar també diverses agrupacions sardanistes, geganters, bastoners i esbarts i van ser homenatjats René Picamal, Sebastià López i Antoni Soler.

Aquesta trobada, doncs, va ser molt especial per a la vila i va servir per situar Seva com a punt de referència de la sardana, el ball per excel·lència de Catalunya. L'Ajuntament posa en valor l'alta participació i dóna les gràcies a totes aquelles persones, entitats i institucions que van fer possible l'èxit de convocatòria d'aquest aplec.  

AplecSardanes4

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva