Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Tot a punt per viure la Festa Major de Seva!

fmseva2017Del 5 al 16 d'agost, el poble s'omplirà de propostes lúdiques, culturals i tradicionals per a tots els públics perquè tothom pugui gaudir com mai de la festivitat més icònica del municipi. Descarrega't aquí el programa complet d'activitats.

Seva ja escalfa motors de cara a una Festa Major que promet, novament, una combinació variada d'activitats de caire tradicional amb apostes pels nous formats. L'alcalde de Seva, Xavier Rierola, manifesta que "la programació d'enguany contempla un ampli ventall de propostes amb l'objectiu que els nostres veïns i veïnes s'ho passin d'allò més i perquè els visitants coneguin la vitalitat i riquesa sociocultural de Seva".

Així doncs, la vila es prepara per viure del 5 al 16 d'agost dies de diversió, de cultura popular, d’espectacle i d’art. La regidora de Cultura, Rosana Franquesa, manifesta que "la Festa Major és un moment de felicitat per retrobar-se amb la gent del poble, els éssers estimats i els companys, uns instants per redescobrir i viure intensament la nostra història i tradició".

De la seva banda, la regidora Maria Anna Pineda vol transmetre el seu "agraïment a totes les entitats i especialment a la Comissió de Festa Major per l'esforç i temps invertits, ja que han fet una feinada enorme per enriquir el programa d'actes; treballar en l'organització i dinamització de la Festa Major ens ha permès enfortir els vincles existents i demostra, una vegada més, la importància i riquesa del nostre teixit associatiu".

Un programa complet amb 10 dies de diversió assegurada

Els actes començaran dissabte amb diverses propostes esportives, com els entrenaments de tir al plat, la VII Gimcana 'Un joc d'ous' i els campionats de 12 hores de pàdel i 12 hores de futbol, aquest últim ja durant la jornada de diumenge. En aquest sentit, l'Ajuntament informa que algunes de les activitats requereixen inscripció prèvia. Per a més informació, descarregueu aquest document.

Ja durant el 7 d'agost, l'Ajuntament ha previst a la Plaça de la Creu la tradicional botifarrada popular i el pregó de Festa Major, que enguany anirà a càrrec de Carles Vilaró, conegut com en 'Carlos l'Agutzil'. Un show de màgia tancarà la jornada del dilluns, mentre que dimarts tindran lloc la V Gimcana Jove, el I Campionat de Dòmino i el concurs de postres.

Després de reposar i recarregar piles durant el dimecres 9 de juliol, l'activitat ja no s'aturarà fins al dimecres 16 d'agost. Els inflables aquàtics, la Pool party, la quina a la fresca, el VII Carnaval d'Estiu, l'animació per a la mainada i els correfocs són algunes de les propostes que tindran lloc durant aquests dies. A més, la Pista Poliesportiva serà l'escenari que acollirà l'actuació de l'Orquestra Diversiones el divendres 11 d'agost i la Nit de Concert jove amb Strombers el dissabte 12 d'agost.

El mercat del 'Trasto', les sardanes i la caminada nocturna amb espectacle teatral són les activitats previstes per al diumenge, mentre que l'endemà tindran lloc la xocolatada, el concurs de dibuix i el gran ball de confeti. D'altra banda, la missa i les activitats esportives seran les protagonistes el dimarts 15 d'agost, mentre que les havaneres i el rom cremat posaran el punt final a una intensa Festa Major de Seva. Podeu consultar tot el programa d'activitats en aquest enllaç.

L'Ajuntament de Seva convida a tots els veïns, veïnes i visitants a sortir al carrer i gaudir d'aquests dies tan especials. 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter