Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Seva viu una Festa Major lúdica i cultural per a tots els públics

 

L’Ajuntament valora molt positivament la participació dels veïns i veïnes en les diferents activitats i felicita a les entitats i associacions locals i a la Comissió de Festa Major per un nou èxit organitzatiu de la #FMSeva17.

Després de 12 intensos i emotius dies de festa, la vila va acomiadar dimecres 16 d’agost una nova edició de la Festa Major que, un cop més, va deixar moments inoblidables i que perduraran en la retina de molts veïns i veïnes. La regidora Maria Anna Pineda expressa que "la Festa Major ha esdevingut, un cop més, una gran oportunitat per viure a fons el poble de Seva, per conviure i per compartir; hem sortit al carrer per gaudir de dies de gresca i retrobar-nos amb els nostres i hem tornat a demostrar que som un poble viu i dinàmic com pocs”.

Del 5 al 16 d’agost la vila es va omplir de gent per gaudir com mai de la festivitat més icònica del municipi. Enguany, el programa de Festa Major oferia propostes lúdiques, culturals i tradicionals per a tots els públics combinades amb activitats de caire tradicional i amb l’aposta per nous formats que van comptar amb un gran èxit de participació, com ara el joc de la “Seva”.

No van faltar a la cita, doncs, les activitats esportives, la tradicional botifarrada popular, animació i tallers lúdics per als més petits, el Campionat de Dòmino, la Pool Party, el Carnaval d’Estiu o els correfocs. La pista poliesportiva, a més, va ser l’escenari enguany de dos concerts que han comptat amb una gran acollida de públic: el de l’Orquestra Diversiones i la Nit de Concert Jove amb Strombers. Finalment, propostes com les sardanes, la caminada nocturna amb espectacle teatral, el gran ball de confeti i les havaneres i el rom cremat, van posar la guinda a una intensa Festa Major.

L’Ajuntament de Seva agraeix la implicació de totes aquelles persones, entitats, associacions i comerços que han fet possible la celebració de la Festa Major, així com de la Comissió de Festa Major, ja que duen a terme una tasca ingent per potenciar l’activitat cívica dels sevadans, difondre valors i tradicions, i promoure la vila arreu de la comarca i el territori català.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter