Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

La Festa del Bolet arriba aquest 2017 a la seva vintena edició

Consulta el programa d'activitats

Cartell Festa del BoletSeva ja es prepara per acollir un any més la Festa del Bolet, una de les propostes gastronòmiques amb més renom de la vila i de la comarca i que enguany arriba ja a la seva vintena edició. La festa arriba aquest diumenge 8 d'octubre del 2017 farcida de propostes per a tots els públics i amb el bolet i les seves propietats culinàries i els productes de proximitat com a grans protagonistes.

La XX Festa del Bolet presenta destacades novetats, com la col·locació d’una carpa de demostracions, tallers i espectacles per a petits i grans, i activitats amb més recorregut com l’exposició i el concurs de bolets o les sortides guiades pels boscos de Seva. En aquest cas, dos experts de la Societat Catalana de Micologia col·laboraran amb la festa, classificant els bolets i entregant els premis del concurs. També seran ells els encarregats de fer les explicacions durant les visites guiades pels boscos, tal com va succeir l’any passat, de manera que podran anar detallant les particularitats dels bolets que es poden trobar a la comarca. Per a més informació, consulta el díptic informatiu.

A més, s'impulsaran xerrades, hi haurà una zona d’atraccions medievals -amb un vaixell pirata, un carrusel i ponis de fusta que funcionen de manera manual, promovent així l'estalvi energètic-, parades de gastronomia i artesania, i es promourà el II concurs “Receptes de la biosfera”, organitzat per la xarxa espanyola de reserves de la biosfera del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

Al marge de l'ambientació temàtica i musical que acompanyarà els assistents durant aquest diumenge 8 d'octubre, durant la XX Festa del Bolet també hi tindrà lloc el certamen de pes de productes i la firma de calendaris a càrrec de l’hereu i la pubilla de Seva. De fet, enguany hi ha més parades d’artesania que en les edicions anteriors, i els paradistes faran demostracions en hores concretades prèviament.

El consistori anima els veïns i veïnes a participar en els actes previstos durant la XX Festa del Bolet, una celebració que compta amb molt bona acceptació al municipi i la comarca.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter