Concurs de receptes de cuina amb ingredients de la Reserva de la Biosfera del Montseny
La 2a edició d'aquest certamen, liderat per la Xarxa de Reserves de la Biosfera Espanyola, la Unesco i el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, permetrà donar a conèixer la gastronomia del territori a Europa.
En què consisteix?
El concurs premiarà els millors plats, presentats a nivell individual, de la Reserva de la Biosfera del Montseny, de la qual Seva en forma part. Els participants poden presentar un primer plat, un segon plat i/o postres, que siguin tradicionals i elaborats tant com sigui possible amb ingredients locals. Per a més detalls, podeu consultar les bases del concurs.
Presentació de receptes
Els plats s’hauran de preparar a casa i portar-los a Cal Pastor el 8 d’octubre a les 17 hores, amb una quantitat mínima equivalent a quatre racions. Un jurat tècnic seleccionarà els dos millors plats de cada categoria i els guanyadors locals rebran un lot de productes de la Festa del Bolet.
Més premis
Posteriorment, un jurat tècnic recollirà les receptes guanyadores de la Reserva i les puntuarà en funció de com reflecteixin la cuina tradicional, el caràcter del Montseny i els valors del desenvolupament sostenible. En aquest cas, els que obtinguin la puntuació més alta rebran un lot de productes del Montseny valorat en 300 euros.
Com participar?
Cal omplir una fitxa disponible al web de l'Ajuntament i als comerços del poble i enviar-la per e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o presentar-la presencialment a l’OAC abans del 5 d’octubre. Els altres municipis del Montseny que hi participaran són Cànoves, Sant Pere de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Aiguafreda, Brull, Breda, Riells, la Garriga, Tagamanent, Figaró, Arbúcies, Gualba, Campins, Fogars i Viladrau.