Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

'Il bianco e dolce cigno cantando more': un concert dedicat al renaixement

ConcertBellaCompanyiaSevaL'actuació tindrà lloc el proper 10 de juny, a partir de les 19 hores. Les entrades tenen un cost de cinc euros i es vendran el mateix diumenge abans de la funció a la Sala Polivalent.

La Coral Bella Companyia està formada per una trentena de cantaires de Seva i el Brull. El passat 17 de desembre va participar en un concert a l'església de Sant Martí del Brull per col·laborar amb La Marató de TV3. També va fer el concert de Nadal a l'església de Santa Maria el 23 de desembre i, un any més, va participar en el Projecte de Cantagrans que es fa al teatre Atlàntida de Vic i que organitza l'auditori de Barcelona, enguany amb música de cabaret "de Berlín al Paral·lel".

La Coral Bella Companyia organitza aquest concert especial de cara al 10 de juny, a les 19 h, a la sala Polivalent, i que es repetirà al Monestir de Pedralbes de Barcelona el 17 de juny, a les 20 h. Es tracta, doncs, d'un concert important i molt especial perquè exploren un repertori totalment nou, un programa íntegre amb música del renaixement. A més, compten amb la participació de la Coral Unda Maris, un grup instrumental de cinc músics que els acompanyaran amb instruments de l'època, i la col·laboració de Gil Vilarrasa en la lectura de textos.

La Coral Unda Maris (CUM), que va ser fundada l’any 1986 per Josep M. Garcia Plaja, està formada per quaranta cantaires, amb Anaïs Oliveras com a directora titular des de l’any 2012 i Francesc Rodríguez Franquet com a assistent de direcció. La coral va celebrar els seus 30 anys el passat mes de juny del 2017 amb un concert recopilatori de les peces més emblemàtiques del seu repertori.

Ja des del mes de gener ambdues formacions treballen de valent per preparar aquest concert. A mitjans de març van promoure un cap de setmana de treball amb els músics i la Coral Unda Maris, que es van allotjar a Seva durant aquells dies. Es va comptar també amb la col·laboració de Lluís Vilamajó, que va fer un assaig obert al públic el diumenge. Per tot plegat, l'Ajuntament de Seva us anima a assistir a aquest concert i a la resta d'espectacles culturals que es realitzen periòdicament al poble.

Coral Bella companyia Seva-el Brull. Direcció: Alba Boada

Coral Unda Maris. Direcció: Anaïs Oliveras

Direcció instrumental. Edwin García (corneta-flauta, xirimia, sacabutx, baixó, guitarra-percussió)

Recitador. Gil Vilarrasa

Preu entrada. 5 euros

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: de dilluns a divendres 9h a 14h. Dilluns i dijous de 15,30h a 19h

-Juliol: de 9h a 14h. dilluns a divendres de 15,30h a 19h

-Agost: de dilluns a divendres 9 a 14h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter