Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Compte enrere per a la Festa Major de Seva!

Del 4 al 16 d'agost, la vila es tornarà a omplir de gent per celebrar la festivitat més icònica del municipi.

La Comissió de Festa Major ha preparat un programa complet que busca l’equilibri per oferir activitats atractives per a tots els públics, amb l’objectiu que famílies senceres -pares, joves, nens i gent gran- puguin gaudir plegats d’aquesta celebració.

Com és habitual, els actes més importants es concentraran durant el cap de setmana, amb la celebració de carnaval el divendres 10 d'agost, el correfoc i els concerts l'endemà, dissabte dia 11 d'agost, i les actuacions musicals als Jardins dels Sors el diumenge. L'Orquestra Maribel serà l'encarregada de dinamitzar la festa nocturna amb les seves versions durant el divendres, mentre que el grup Gertrudis serà el gran protagonista dissabte a la nit amb el Concert Jove a la Pista Polivalent.

A més, enguany també es potenciarà el 'joc de la Seva', una proposta que va tenir una excel·lent acollida en l'edició de l'any passat. Tampoc faltaran a la cita les activitats esportives, el tradicional concurs de postres, la xocolatada, l'actuació de Jaume Barri, el gran ball de confeti, les quines, les havaneres i les olimpíades infantils, entre d'altres. Es tracta, doncs, d'una edició marcada per la diversitat d’activitats proposades perquè tothom surti al carrer i s'ho passi d'allò més bé durant aquests dies tan especials.

La Festa Major de Seva ens tornarà a deixar moltes imatges i moments inoblidables, grans instants a compartir amb la família i els amics, i la confirmació que som un poble orgullós i respectuós amb les nostres tradicions.

La Festa Major de Seva també és una ocasió perfecta per fer palès que comptem amb un teixit associatiu viu, dinàmic i implicat. És gràcies a la tasca ingent de la Comissió de Festa Major que, any rere any, aquesta festivitat esdevé un veritable èxit i un orgull. Des de l'Ajuntament, doncs, us animem a fer-vos vostra la festa amb el convenciment que, un cop més, veïns, veïnes i visitants viureu i sabreu compartir una experiència inoblidable. Molt bona Festa Major!

FestaMajorSeva2018 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter