Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

L’11 de setembre, una mobilització per la llibertat

“Ens hem de tornar a conjurar col·lectivament per acabar la feina, per fer el cim d’una vegada per totes i aconseguir la independència”, assenyala l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Una diada per implementar el mandat de l’1 d’octubre. Amb aquest objectiu, fa dies que estan obertes les inscripcions per a la gran onada que recorrerà l’avinguda Diagonal de Barcelona, des de Glòries fins a Palau Pedralbes, el proper 11 de Setembre. S’han habilitat un total de 38 trams i, per apuntar-vos, ho podeu fer al web diada.assemblea.cat. El tram 19 és el que correspon a la nostra Territorial.

Amb ‘Fem la República catalana’ com a lema, l’ANC fa “una crida al fet que tothom s’expressi lliurement”. Es recomana que tothom sigui al seu tram amb antelació. A les 17:14 h està previst aconseguir un silenci sepulcral que serà trencat per una gran onada que ha de recórrer la capital catalana. L’onada començarà a un dels extrems de la Diagonal, i a mesura que avanci, s’expandirà fins a arribar a l’altra punta de la ciutat. Allà, es durà a terme un acte amb diversos parlaments i elements.

Una Diada amb color d’1-O

La samarreta d’enguany serà d’un color corall, lluirà una imatge d’una muntanya davant, amb les diverses etapes que s’han fet i que encara falten per fer el cim, representat simbòlicament amb una banderola, que és la República catalana. La muntanya, el Pedraforca, s’ha triat pel seu simbolisme i per la seva fàcil identificació, i representa “l’esforç col·lectiu i la solidaritat que calen per superar els obstacles”.

Des de l’ANC territorial ElBrull-SMBalenyà-Seva ofereixen samarretes i tiquets de bus per participar en aquesta concentració. Per a totes aquelles persones que no es puguin desplaçar a Barcelona, també es vol promoure una trobada el mateix 11 de Setembre a les 17:14 a la plaça de l’Església. Per encàrrecs de marxandatge i qualsevol suggeriment, podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Més actuacions previstes

Tot col·laborant amb altres associacions i entitats que treballen per avançar cap a la República, des de l’ANC continuen organitzant actes i jornades per acostar-se als exiliats i presos polítics i exigir la seva posada en llibertat. Si voleu rebre informació o col·laborar amb l’ANC, podeu consultar el web www.assemblea.cat.

Aportacions a la Caixa de solidaritat

El passat mes de maig, des de l’Assemblea Territorial ElBrull-SMBalenyà-Seva es van ingressar 839 euros gràcies a les donacions que es van recaptar a la parada i les guardioles de llacets grocs. A més, entre maig i juny dos restaurants del territori van participar directament fent menús grocs, mentre que d’altres van fer donacions. Moltes gràcies!

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter