Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Participa en el III Concurs de Cuina del Montseny!

La 3a edició d’aquest certamen permetrà donar a conèixer la gastronomia del territori a Europa. Per concursar és necessari inscriure’s abans de l’11 d’octubre

 

Tot preparat per a una nova edició del Concurs de Cuina del Montseny, que reivindica la manera com la gastronomia va lligada tant a la saviesa, el coneixement popular i la cultura, com a la producció i el consum locals. El concurs premiarà els millors plats, presentats a nivell individual, de la Reserva de la Biosfera del Montseny, de la qual Seva en forma part. Els participants poden presentar un primer plat, un segon plat i/o postres, que siguin tradicionals i elaborats tant com sigui possible amb ingredients locals.

 

Com i quan presentar la recepta

Per participar en el concurs cal omplir aquesta fitxa  i enviar-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans de l’11 d’octubre. Si no es pot enviar la recepta per correu electrònic, cal trucar al telèfon 93 884 01 11. La persona participant ha de preparar el plat a casa i portar-lo a la sala Cal Pastor el pròxim 14 d’octubre, a les 17 hores, amb una quantitat mínima equivalent a quatre racions. Un jurat tècnic seleccionarà els dos millors plats de cada categoria i els guanyadors locals rebran un lot de productes de la Fira del Bolet.

 

Més premis en la fase final

Posteriorment, un jurat tècnic recollirà les receptes guanyadores de la Reserva i les puntuarà en funció de com reflecteixin la cuina tradicional, el caràcter del Montseny i els valors del desenvolupament sostenible. Podeu consultar les bases íntegres del concurs.

 

concurs receptes de la biosfera baixa

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter